14
None

Tratament eficient complet pentru acneea inflamatorie

Acnea este o afecţiune comună, întâlnită şi în cazul adulţilor nu doar a adolescenţilor, însă ştiaţi că acneea afectează într-o proporție mai mare femeile decât bărbaţii? Procentul este de 12-22% comparativ cu 3%. Schimbările hormonale reprezintă o cauză principală, iar femeile sunt mai sensibile din acest punct de vedere.

Miturile care circulă despre acnee sunt diverse şi nu de multe ori persoanelor care au un ten acneic li se pune eticheta de a avea o igienă precară. Evoluţia acneei este un proces care se datorează mai multor factori şi într-o proporţie considerabilă are o bază genetică.

Curăţarea tenului…

Este esenţială şi nu doar în cazul tenului acneic. Peste noapte pielea secretă sebum, iar ziua tenul este încărcat cu impurităţi, în aceste condiţii este indicat să curăţăm tenul dimineaţa şi seara. Cu o formulă adaptată tenului acneic şi rol purificator, TEEN DERM AQUA ţine sub control secreţia în exces de sebum și îndepărtează machiajul.

După folosirea soluţiei micelare, tenul este pregătit pentru gelul de curăţare purifiant TEEN DERM GEL Sensitive cu proprietăţi antibacteriene şi anti-inflamatoare (prin extractul de boswelia), curăță în mod delicat impurităţile şi reduce excesul de sebum (complexul 5 α Avocuta şi zincidone). Se recomandă curăţarea tenului, dimineaţa şi seara. Produsul este non-comedogenic şi hipoalergic.

Tratament şi îngrijire

După curăţarea tenului în prealabil, se poate aplica tratamentul de îngrijire. Produsul special conceput pentru acneea inflamatorie severă este TEEN DERM α-PURE ale cărui ingrediente acţionează în fiecare stadiu de formare a acneei: inhibă 5-α reductază pentru a reduce secreţia de sebum, reduce proliferarea bacteriană şi inflamaţia, exfoliază și hidratează tenul.

TEEN DERM α-PURE este disponibil sub formă de gel-cremă într-o formulă non-grasă şi non-lipicioasă. Textura ușoară oferă senzaţia unui ten proaspăt, iar formula calmează şi reduce senzaţia de disconfort indusă de pielea inflamată.

Protocolul de îngrijire poate fi completat cu aplicarea cremei hidratante TEEN DERM hydra a cărei compoziţie a fost special adaptată tenului acneic sensibilizat de efectele secundare ale tratamentelor medicale împotriva acneei. Selecția celor 5 ingrediente active care acţionează sinergic, întăresc funcţia de barieră a pielii şi ajută la refacerea echilibrului natural al pielii. TEEN DERM hydra conţine emolienţi şi ingrediente naturale care ajută la hrănirea şi refacerea pielii, reglează secreția în exces de sebum și are efect anti-inflamator.

Protecţie solară

Pe perioada tratamentului încercați să evitați expunerea la soare, iar pentru activitatea zilnică aplicaţi o cremă cu factor de protecţie înainte de a ieşi din casă. UVEBLOCK Clean Derm SPF30 protejează pielea împotriva razelor solare şi reglează secreţia de sebum, totul într-o textură uşoară, mată care nu încarcă porii.

Pentru serile când vă doriți un moment de răsfăț, puteți aplica masca de curățare purifiantă, TEEN DERM MASK. Textura plăcută a măștii oferă o experiență diferită. Aplicată pe ten, TEEN DERM MASK are aspectul și textura unei creme cu efect purifiant, sebo-reglator și hidratant. Se lasă să acționeze 5-10 minute, apoi se clătește. Se aplică cu regularitate de 1-2 ori pe săptămână.

Acneea nu mai trebuie să constituie o problemă. Descoperă gama TEEN DERM pentru acnee inflamatorie şi simte-te confortabil în propria piele!

Comentarii


Adelap

Din pacate si eu am probleme cu acneea si de cateva zile am inceput sa fac o cura cu un supliment derminax. Ar fi extraordinar daca as avea rezultate si mi-ar mai disparea din cosuri

July 18, 2017, 10:15 a.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha