14
None

Tratament eficient complet pentru roşeaţa tenului

Rozaceea este o afecțiune inflamatorie cu manifestări cutanate variate. Sunt cunoscute 3 stadii ale rozaceei care debutează cu prerozacee. Sunt persoane al căror ten poate fi afectat de rozacee, însă simptomele sunt puse pe seama unui ten mai roşiatic, sau a unor obraji ”mai îmbujoraţi”, de aceea dacă vă regăsiţi în manifestările de mai jos adresaţi-vă medicului dermatolog pentru a putea beneficia de un tratament de îngrijire personalizat.

Stadiile rozaceei

Prerozaceea se traduce deseori prin înroşirea frecventă a tenului şi iritaţii cauzate de diferite produse de îngrijire. În stadiul 1 acest eritem facial (înroşirea tenului) devine mai persistent, urmat de apariţia unor mici vase de sânge dilatate şi o creştere a sensibilităţii pielii.

Atunci când sunt asociate mai multe simptome precum: eritem pe zone mai mari ale tenului, cu un caracter persistent, edem (umflarea vizibilă a pielii), papule (leziune uscată, proeminentă), pustule (leziune cu un lichid purulent), pori dilataţi putem spune să s-a instalat stadiul 2 al rozaceei. Într-o ultimă fază apar noduli inflamatorii, hiperplazie tisulară (umflarea excesivă a ţesutului cutanat) şi rinofima (hipertrofierea neregulată şi deformată a nasului).

Tratament

Cauzele apariţiei rozaceei sunt încă necunoscute (sistem imunitar scăzut, dereglări ale sistemului neurovascular, s.a.), printre acestea s-a constatat şi o predispoziţie pe cale genetică. După 2 ani de cercetări, compania franceză de dermato-cosmetice, ISISPHARMA a îmbunătățit formula gamei RUBORIL cu noul complex β-CALM. Acesta conține 4 ingrediente active: Biofitex, vitamina B3, Betaină, β acid gliciretinic care acţionează simultan pentru a întări funcţia de barieră a pielii şi pentru a reduce cauzele de apariţie a roşeţii.

β-CALM COMPLEX ajută la reducerea eritemului, vasodilataţiei, întărirea capilarelor. De asemenea, restructurează bariera cutanată afectată, reduce inflamaţie neurogenică şi nu în cele din urmă reduce angiogeneza (procesul de formare a noilor vase de sânge).

Ca şi în cazul unui ten normal, rutina de îngrijire începe cu procesul de curăţare. Gama RUBORIL are două produse de curăţare, disponibile sub formă de apă micelară, AQUARUBORIL sau loţiune hidratantă, RUBORIL LOTION. Ambele produse sunt testate atât dermatologic cât şi oftalmologic fiind ideale pentru demachierea fetei şi a ochilor. Protocolul de îngrijire continuă cu o cremă care reduce roşeaţa, creşte rezistența capilarelor şi calmează senzaţia de disconfort, RUBORIL expert S pentru pielea uscată, sensibilă şi gelul-cremă RUBORIL expert M, cu aceleaşi proprietăţi pentru tenul normal-mixt. Pentru roşeaţa intensă, localizată puteţi veni în completarea tratamentului de îngrijire cu RUBORIL expert INTENSE, sub formă de gel-cremă.

Roşeaţa tenului ca efect al rozaceei impactează în mod negativ viaţa pacienţilor prin izolare, ruşine, stres, pierderea stimei de sine. Pentru a masca aceste imperfecţiuni, o bună alternativă a fondului de ten o reprezintă produsul RUBORIL expert 50+ cremă anti-roșeață nuanţatoare, hidratează pielea şi oferă protecţie împotriva razelor UV în timp ce pigmentul uniformizează culoarea tenului şi matifiază.

Deși rozaceea nu poate fi vindecată, tratamentul poate ţine sub control simptomele asociate şi împiedică agravarea acestora. Întreabă farmacistul despre gama RUBORIL!

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha