30
None

Vara și problemele sistemului digestiv

Vara este un anotimp frumos al anului. Acesta este considerat momentul sănătos al anului. Soarele strălucește luminos, este sezonul de recoltei şi al florilor dar, în același timp este sezonul propice apariției unor boli care pot crea multe probleme. Cauzele celor mai multe boli din sezonul estival este căldura excesivă care crește temperatura corpului, ceea ce afectează în mod special sistemul digestiv. Condițiile predominante patogene în timpul verii sunt principalele cauze externe ale problemelor digestive. Atunci când agenții patogeni sunt activi, stomacul (sistemul digestiv) este primul care urmează să fie atacat şi să înceapă să funcționeze defectuos. De asemenea, digestia nu este la fel de puternică în lunile de vară precum în restul anului observându-se o diminuarea a apetitului. Mâncărurile gătite la grătar, excursiile și perioada de odihnă redusă sunt, de asemenea, alte cauze ale problemelor digestive. Să nu uităm faptul că produsele alimentare transportate pe parcursul călătoriei nu pot rămâne la fel de proaspete ca în sezonul de iarnă. Totodată este foarte important să bem apă în sezonul de vară. Organismul are nevoie de apă pentru a preveni deshidratarea dar nu întotdeauna avem posibilitatea de obține apă îmbuteliată sau filtrată și suntem tentați să devenim neglijenți în privința altor surse de apă. Aceasta crește riscul apariției infecțiilor bacteriene și paraziților.

Pentru a preveni aceste probleme, AYURMED vă oferă cele mai bune remedii din plante ayurvedice.

TRIFYLA este un supliment alimentar 100% natural ayurvedic fiind un amestec de fructe care protejează sistemul digestiv, menține flora intestinală sănătoasă, ajutând la evacuarea intestinului gros și la eliminarea toxinelor. Emblica officinalis, una din plantele din compoziția produsului este o sursă foarte bogată de vitamina C, cu efect diuretic şi laxativ.

TRIFYLA are mare valoare nutritivă prin conținutul ridicat de aminoacizi, vitamine, săruri minerale și oligoelemente. Sucul din fructe ajută la scăderea colesterolului și are proprietăți antibacteriene, antivirale și antioxidante.

TRIFYLA este un produs foarte eficient în tulburările de tranzit intestinal (diaree), hemoroizi, anasarca și este utilizată tradițional în unele suferințe ale aparatului urinar, în diareea cronică, precum și în caz de hemoroizi.

Aceste efecte se completează foarte bine cu cele resimțite în urma administrării produsului GASCURE. GASCURE asigură buna desfășurare a procesului digestiv, eliminând disconfortul provocat de o digestie incompletă. Contribuie la menținerea unui tranzit intestinal normal, având efecte benefice în colite, acționează eficient în eliminarea neplăcerilor cauzate de excese alimentare sau mese copioase, prin intensificarea secreției gastrice și conferă un bun apetit prin regularizarea funcțiilor gastrice și hepato-biliare și a tranzitului intestinal. GASCURE ajută la eliminarea flatulenței, a balonării sau a meteorismului abdominal precum și la înlăturarea senzației de greață.

AYURMED vă oferă de asemenea și produsul WORM END Sirop, un produs ayurvedic, supliment alimentar natural, care este eficient pentru îndepărtarea tuturor paraziților intestinali: tenii, ascarizi (limbrici), oxiuri, Giardia Lamblia. Combate cu rezultate bune simptomele neplăcute asociate parazitozelor intestinale, având drept efect stimularea poftei de mâncare, stimularea secrețiilor gastrice și intestinale, dispariția senzației de greață, calmarea durerilor abdominale și facilitarea eliminării gazelor intestinale. WORM END

Sirop îndepărtează tulburările de tranzit intestinal și stările de agitație și indispoziție asociate parazitozelor. Conținutul său bogat de minerale și vitamine are un puternic efect tonic, regenerant, antioxidant, imunostimulent, care ajută la refacerea organismului slăbit de acțiunea nocivă a paraziților. WORM END Sirop are și efect protector asupra mucoasei gastrice și este hepatoprotector. WORM END Sirop poate fi administrat cu succes atât la copii cât și la adulți.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha