14
None

SUAVIGEL – Îngrijire dermatologică pentru pielea iritată și inflamată

Inflamația este un răspuns normal al pielii în caz de leziuni. Aceasta poate fi cauzată de procese fizice sau biologice ori de utilizarea unor produse chimice.

Leziunile de natură fizică pot fi: arsurile termice sau solare, expunerea îndelungată la frig, fricțiunea, iar cele de natură chimică pot fi date de folosirea de detergenți, săpunuri sau alte substanțe chimice puternic iritative.
Unele leziuni apar în cazul infecțiilor micotice sau parazitare, dar pot fi și un răspuns al unor afecțiuni genetice și/sau autoimune. De asemenea, numeroase afecțiuni dermatologice, frecvent întâlnite, se manifestă prin iritații cum ar fi: eczemele, dermatita atopică, intetrigo, înțepăturile de insecte și multe altele.
Inflamația se caracterizează prin patru simptome importante și anume:  roșeată, senzație de căldură, edem și durere. Pentru a calma aceste reacții se folosesc topic (creme, loțiuni) sau sistemic produse cu efect antiinflamator și anume produse cu cortizon sau produse antiinflamatorii nesteroidiene.
Laboratoarele ISISPHARMA împreună cu medicii dermatologici au dezvoltat SUAVIGEL, un antiiflamator topic fără cortizon.Formula sa fără parabeni, fenoxietanol, parfum și hipoalergenică asigură o excelentă toleranță pentru întreaga familie (bebeluși peste 3 luni/1 aplicație pe zi, copii peste 3 ani/ 2 aplicații pe zi, adulți/3 aplicații pe zi) în caz de iritații, eczeme, dermatită atopică sau eriteme.
SUAVIGEL este un gel-cremă cu efect similar cortizonului, însă fără a avea efecte adverse.
Are acțiune antiinflamatorie și calmantă datorită acidului gliceritinic și bisabololului (inhibă eliberarea de histamină și limitează acțiunea acesteia), în același timp asigurând o  hidratare intensă și de lungă durată datorită glicerinei din formula sa.
Eficacitatea și toleranța sa sunt dovedite clinic asigurând o calmare imediată și de lungă durată a pielii.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha