30
None

Bio Active MC, produs japonez de excepţie !

Iată cele 2 cazuri noi, monitorizate de doamna doctor inginer în plante medicinale Iulia Barbu, coordonatoarea firmei Farmacia Naturii de la Bacău:

Pacient confirmat cu cancer la cap, domnul P. Dorian, 43 ani din jud. Argeș, a fost operat, a urmat tratamentul de chimioterapie, iar după un an a aflat că a recidivat.

,,Am căzut într-o depresie fără margini, mi-am pierdut și echilibrul, toate organele au cedat. Fratele meu a cunoscut o doamna fitoterapeut, doctor în plante medicinale, doamna Barbu Iuliana, care, cu blândețe și disponibilitate, m-a consiliat cum să abordez această boală cumplită. Astfel, mi-a recomandat o schemă complexă de tratament cu ceaiuri, suplimente, hrană și să administrez 3 plicuri de Bio Active MC extract din  Ciuperca lui Dumnezeu-Agaricus Blazei Murill pe zi la orele 9.00, 15.00 și 21.00. Mi-a explicat că aceasta are un bogat conținut de oligoelemente și Beta-D-glucan. De asemenea, conține șase tipuri de steroizi (cerebusterol și ergosterol) care ajută la oprirea creșterii numărului de celule canceroase.

Din prima săptămână mi-am recăpătat încrederea, am ,,reînviat practic”. După o lună am început să merg bine, nu mă mai dezechilibram, mi-am revenit digestiv și CRED că mă voi vindeca. Sunt în a treia lună de tratament și pot să mulțumesc Domnului că a lăsat astfel de remedii minunate și oameni ce ne pot indruma în calea grea a vindecării”.

Doamna P.A. din județul Olt, 68 de ani, al doilea AVC ischemic, fără sechele, din fericire. Se simțea foarte slăbită, nu avea poftă de mâncare și abia reușea să meargă până la baie.  Pe lângă medicamentele date de medic, a fost sfătuită să administreze câte 2 pliculețe de Bio Active/zi timp de 21 zile dizolvate în ceaiuri marca Farmacia Naturii (din plante cultivate ecologic).

După cele 21 de zile,  doamna și-a recăpătat pofta de mâncare, vigoarea și acum se ocupa de cei 4 nepoți.

Recomandăm achiziționarea din punctele de distribuție menționate pe site-ul nostru (farmacii sau magazine naturiste) și verificarea compatibilității produsului cu tratamentul dat de medicul curant.

Notă: Bio Active MC este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte tratamentul recomandat de medic sau un regim alimentar variat. Rezultatele diferă în funcţie de organismul fiecărei persoane, dar este întru totul natural şi ajută la buna funcţionare a organismului. De asemenea, prin bogatul conţinut de Beta-D-Glucan, luptă cu celulele canceroase. Vă recomandăm să îl achiziţionaţi din punctele autorizate de pe site-ul nostru, pentru a beneficia de sfat autorizat de administrare.

De ce Bio Active MC?

• Deoarece sănătatea este mai bună decât toate şi meriţi să ai parte de ea!

• Deoarece conţine 100% extract din ciuperca Agaricus Blazei Murill, denumită „Ciuperca lui Dumnezeu”, cunoscută pentru acţiunea anti-tumorală puternică.

• Deoarece ciuperca este cultivată în mediu natural, nu în seră, fără îngrăşăminte chimice.

• Deoarece Bio Active MC îţi oferă garanţia calităţii japoneze, prin mărcile primite de la asociaţii de Medicină Alternativă şi Complementară din Japonia.

• Deoarece îl achiziţionezi din farmacie sau plafar, cu indicaţii de administrare personalizate.

• Deoarece vezi minime îmbunătăţiri ale stării de sănătate în 10-12 ZILE!

• Deoarece sănătatea este mai bună decat toate şi meriţi să ai parte de ea!

• Conţine 120 de elemente necesare organismului (minerale, aminoacizi, oligoelemente) şi este uşor de înghiţit şi uşor de asimilat!

Daniela Cismaru Inescu

SC Euro Japan Trading,

Tel/Fax: 0368/ 452 849, Mobil: 0723.93.30.17

E-mail: office@ejtrading.eu • Web: www.ejtrading.eu

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha