14
None

Despre peeling-ul cosmetic superficial

Peeling-ul chimic este un proces prin care se corectează diferite imperfecțiuni ale pielii prin exfolierea straturilor superficiale ale acesteia. Fiind o procedură complexă și adaptată fiecărui tip de ten, peeling-urile chimice (superficial, mediu sau profund) se realizează în cabinetele medicale de către medicul dermatolog.

Există și posibilitatea efectuării unui peeling superficial cosmetic, în siguranță, acasă. Pentru acesta se recomandă folosirea produselor dermato-cosmetice ce conțin acizi de tip AHA (Alfa-Hidroxi-Acizi), BHA (Beta-Hidroxi-Acizi) și PHA (Poli-Hidrozi-Acizi), în concentrații și cu un pH adaptate pentru o toleranță și o eficacitate optimă. 

Cel mai frecvent acid folosit în peeling-ul superficial cosmetic este Acidul Glicolic, fiind considerat cel mai eficient ingredient activ dintre acizii de tip AHA. Eficiența sa se datorează dimensiunii foarte mici a moleculei și a structurii sale simple. Astfel, acesta poate pătrunde cu ușurință în straturile superficiale ale pielii pentru a exfolia celulele moarte, stimula regenerarea celulară și sinteza de colagen. Acidul Glicolic poate fi găsit în stare naturală în anumite fructe și legume precum strugurii și trestia de zahăr.

O soluție pentru un peeling cosmetic superficial o reprezintă noua gamă GLYCO-A de la ISISPHARMA. Datorită ingredientului său activ - Acidul Glicolic - gama GLYCO-A oferă pielii beneficiile unui peeling superficial cosmetic ce poate fi realizat în siguranță acasă.

Produsele din gama GLYCO-A au formule cu pH corect, între 3.1 și 3.8, pentru un echilibru optim între toleranță și eficacitate, precum și concentrații diferite de Acid Glicolic adaptate fiecărui tip de imperfecțiune.
Gama GLYCO-A oferă o rutină completă pentru o eficacitate sporită și pentru a îmbunătăți vizibil aspectul pielii:

  • GLYCO-A SPUMĂ 5.5% Acid Glicolic, pentru curățarea și pregătirea pielii;
  • GLYCO-A SOFT Peeling 5.5% Acid Glicolic, cremă de noapte pentru ten tern, pori dilatați și imperfecțiuni ușoare;
  • GLYCO-A MEDIUM Peeling 10% Acid Glicolic, cremă de noapte, pentru linii fine, exces de sebum și cicatrici postacneice;
  • GLYCO-A INTENSE Peeling 25% Acid Glicolic, cremă de noapte pentru riduri adânci, pete pigmentare și piele lipsită de fermitate;
  • GLYCO-A BODY 10% Acid Glicolic, cremă de corp pentru piele aspră, rugoasă și lipsită de fermitate;
  • GLYCO-A POST PEELING, cremă reparatoare, calmantă și hidratantă.

Folosite cu regularitate (de 2-3 ori pe săptămână – SOFT, MEDIUM, INTENSE) împreună cu fotoprotecție înaltă, pe timpul zilei, produsele din gama GLYCO-A îmbunătățesc considerabil aspectul pielii, redându-i uniformitatea, strălucirea și fermitatea.
Cele două perioade ale anului în care se recomandă efectuarea peeling-urilor cosmetice superficiale sunt primăvara și toamna.


Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha