14
None

TEEN DERM® A.Z, un produs inovator pentru tratarea pielii inflamate și a semnelor post-acneice

Acneea afectează aproximativ 9,4 % din populația globului, manifestându-se cu precădere între 15 și 30 de ani, fiind primul motiv de prezentare la un consult dermatologic.

Acneea afectează aproximativ 9,4 % din populația globului, manifestându-se cu precădere între 15 și 30 de ani, fiind primul motiv de prezentare la un consult dermatologic. Adoptarea unor bune practici de îngrijire a pielii și o mai mare atenție acordată stilului de viață pot ajuta la minimizarea impactului negativ asupra calității vieții pacienților.
Produsele dermato-cosmetice pot fi recomandate în monoterapie (acnee ușoară) dar și în terapie combinată cu tratamentul medicamentos (acnee moderată și severă). Atât produsele de curățare (soluție micelară sau geluri de spălare) cât și produsele de tratament sau fotoprotecție utilizate trebuie să fie non-comedogene. Hidratarea este esențială pentru a menține funcția de barieră de protecție a pielii și pentru a compensa uscăciunea pielii cauzată de anumite tratamente.
Acneea inflamatorie necesită o abordare dermatologică complexă, de aceea produsele dermato-cosmetice trebuie să conțină ingrediente active care să acționeze pe mai multe axe fiziopatologice, și anume: diminuarea inflamației, reglarea secreției de sebum, reducerea semnelor post-acneice, hidratarea și calmarea pielii.
Un astfel de produs dermato-cosmetic este TEEN DERM® A.Z, formulă inovatoare a Laboratoarelor ISISPHARMA DERMATOLOGIE, din Franța, dezvoltat special pentru tratarea pielii inflamate și a semnelor post-acneice.
TEEN DERM® A.Z combină acidul azelaic, în concentrație de 15%, cu alfa-pure complex și glicerina.
Acidul azelaic are efect antiinflamator, antibacterian, keratoregulator, reduce și semnele post-acneice (inhibă tirozinaza implicată în apariția hiperpigmentațiilor).
Complexul patentat α -PURE conține o combinație de ingrediente active ce reglează secreția de sebum, calmează pielea și o hidratează.
Glicerina hidratează și menține funcția de barieră protectoare a pielii.
Acidul azelaic nu este fotosensibil, dar folosirea fotoprotecției este esențială pentru a preveni apariția hiperpigmentațiilor. Produsele fotoprotectoare utilizate trebuie să fie special formulate pentru tenul gras predispus la acnee, cu o textură lejeră fluidă sau ultra-fluidă, cu efect matifiant și protecție solară globală (UVEBLOCK SPF50+ Dry touch, Isispharma)
Reducerea inflamației este esențială în acnee deoarece cu cât ea este mai mare cu atât există riscul de apariție a semnelor și chiar a cicatricilor post-acneice permanente. Fototipurile deschise prezintă în general semne roșii pe când cele închise semne de culoare maro.
Crema tratament TEEN DERM® A.Z pentru acneea inflamatorie moderată spre severă este foarte bine tolerată (prezența în compoziție a 3 ingrediente active hidratante și calmante) și are eficacitatea unui tratament topic, formulat pentru a minimiza riscul de reacții secundare. Formula sa este fără parfum, testată sub control  dermatologic, ușor de aplicat, cu o textură lejeră, nelipicioasă și efect matifiant. Poate fi folosită de către adulți, femeile însărcinate sau care alăptează și de copii peste 10 ani.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha