30
None

Bio Active MC, produs japonez de excepţie!

În contextul actual de pandemie, poate mai mult decât în alte rânduri, trebuie să protejăm sănătatea și să ținem imunitatea la cote ridicate

Cazul 1
Am fost foarte încântați când am fost contactați, după mai mult timp de tratament, de rudele unei paciente din județul Ilfov, în vârstă de 79 de ani acum, care în 2009 a avut un cancer de sân cu o formă agresivă, iar medicii au fost rezervați cu privire la vindecare. Pacienta a administrat câte 3 pliculețe/zi de Bio Active MC Oyama Agaricus, a urmat și indicațiile medicale și, nu numai că a supraviețuit în toți acești ani, dar se simte bine și consuma ocazional produsul, într-un moment ca acesta, de exemplu.

Cazul 2
Am primit vești bune și de la aparținătorii unui pacient din județul Prahova, în vârstă de 59 de ani, care a suportat foarte greu chimioterapia, manifestând stări de vomă, lipsa poftei de mâncare și furnicături în picioare. Dumnealui a consumat progresiv de la 1 la 2 pliculețe/zi  de Bio ACtive MC Oyama Agaricus și, începând cu a patra zi, a reușit să se alimenteze fără să vomite imediat, a simțit chiar senzație de foame și a avut un tonus mai bun. Urmează să ne țină la curent cu rezultatul investigațiilor.

Recomandăm achiziționarea din punctele de distribuție menționate pe site-ul nostru (farmacii sau magazine naturiste) și verificarea compatibilității produsului cu tratamentul dat de medicul curant.

Notă: Bio Active MC este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte tratamentul recomandat de medic sau un regim alimentar variat. Rezultatele diferă în funcţie de organismul fiecărei persoane, dar este întru totul natural şi ajută la buna funcţionare a organismului. De asemenea, prin bogatul conţinut de Beta-D-Glucan, luptă cu celulele canceroase. Vă recomandăm să îl achiziţionaţi din punctele autorizate de pe site-ul nostru, pentru a beneficia de sfat autorizat de administrare.

De ce Bio Active MC?

• Deoarece sănătatea este mai bună decât toate şi meriţi să ai parte de ea!

• Deoarece conţine 100% extract din ciuperca Agaricus Blazei Murill, denumită „Ciuperca lui Dumnezeu”, cunoscută pentru acţiunea anti-tumorală puternică.

• Deoarece ciuperca este cultivată în mediu natural, nu în seră, fără îngrăşăminte chimice.

• Deoarece Bio Active MC îţi oferă garanţia calităţii japoneze, prin mărcile primite de la asociaţii de Medicină Alternativă şi Complementară din Japonia.

• Deoarece îl achiziţionezi din farmacie sau plafar, cu indicaţii de administrare personalizate.

• Deoarece vezi minime îmbunătăţiri ale stării de sănătate în 10-12 ZILE!

• Deoarece sănătatea este mai bună decat toate şi meriţi să ai parte de ea!

• Conţine 120 de elemente necesare organismului (minerale, aminoacizi, oligoelemente) şi este uşor de înghiţit şi uşor de asimilat!

Daniela Cismaru Inescu

SC Euro Japan Trading,

Tel/Fax: 0368/ 452 849, Mobil: 0723.93.30.17

E-mail: office@ejtrading.eu • Web: www.ejtrading.eu


Comentarii


Bolmandir

Nu am folosit și nu am cumpărat ici un produs pînă în prezent. dar sper ca tot ce am citit sa fie adevărat, mulțumesc pe aceasta cale și îmi cer scuze

Aug. 19, 2020, 8:13 p.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha