30
None

Bio Active MC, produs japonez de excepţie!

Nu există bucurie și satisfacție mai mare ca atunci când primești vești bune de la persoanele care iau Bio Active MC.

Săptămâna trecută am fost contactați de aparținătorii unei doamne, 70 ani, cu cancer de colon și metastaze multiple. Starea dumneaei era mai mult decât precară, în sensul că nu se putea ridica din pat, bea doar lichide cu paiul, avea dureri foarte mari, motiv pentru care lua analgezice foarte puternice. În ultimă instanță, familia a decis să îi administreze Oyama Agaricus Bio Active MC, progresiv, de la 1 pliculeț/zi până la 4 pliculețe/zi. După 10 zile, doamna avea poftă de mâncare (acum primește mâncare pasată), durerile s-au diminuat (și a decis să reducă numărul analgezicelor), reușește să stea în șezut, sprijinită. În continuare ținem legătura cu familia pentru a fi la curent cu starea doamnei.
Un alt caz, din familia noastra de data aceasta, se referă la un copil de 7 ani, cu o greutate de aprox. 26 de kg. Cum zilele trecute vremea a fost destul de schimbătoare (răcire bruscă, apoi încălzire), nasul i s-a înfundat, după care a început să curga foarte tare și nu se putea opri din strănutat. I-am administrat câte 2 pliculețe/zi  (1 dimineața și 1 seara), însoțite de câte un ceai cald. Menționez că în tot acest timp a mers la școală și nu a înterupt nici activitățile extrașcolare. Astăzi nu mai strănută, iar nasul nu mai curge!

Recomandăm achiziționarea din punctele de distribuție menționate pe site-ul nostru (farmacii sau magazine naturiste) și verificarea compatibilității produsului cu tratamentul dat de medicul curant.

Notă: Bio Active MC este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte tratamentul recomandat de medic sau un regim alimentar variat. Rezultatele diferă în funcţie de organismul fiecărei persoane, dar este întru totul natural şi ajută la buna funcţionare a organismului. De asemenea, prin bogatul conţinut de Beta-D-Glucan, luptă cu celulele canceroase. Vă recomandăm să îl achiziţionaţi din punctele autorizate de pe site-ul nostru, pentru a beneficia de sfat autorizat de administrare.

Veste bună pentru pacienții din Iași, Bacău și Neamț: din luna iunie Bio Active MC se gasește și în farmaciile Sfântul Spiridon din Iași, Bacău și Piatra Neamț!

De ce Bio Active MC?

• Deoarece sănătatea este mai bună decât toate şi meriţi să ai parte de ea!

• Deoarece conţine 100% extract din ciuperca Agaricus Blazei Murill, denumită „Ciuperca lui Dumnezeu”, cunoscută pentru acţiunea anti-tumorală puternică.

• Deoarece ciuperca este cultivată în mediu natural, nu în seră, fără îngrăşăminte chimice.

• Deoarece Bio Active MC îţi oferă garanţia calităţii japoneze, prin mărcile primite de la asociaţii de Medicină Alternativă şi Complementară din Japonia.

• Deoarece îl achiziţionezi din farmacie sau plafar, cu indicaţii de administrare personalizate.

• Deoarece vezi minime îmbunătăţiri ale stării de sănătate în 10-12 ZILE!

• Deoarece sănătatea este mai bună decat toate şi meriţi să ai parte de ea!

• Conţine 120 de elemente necesare organismului (minerale, aminoacizi, oligoelemente) şi este uşor de înghiţit şi uşor de asimilat!

Daniela Cismaru Inescu

SC Euro Japan Trading,

Tel/Fax: 0368/ 452 849, Mobil: 0723.93.30.17

E-mail: office@ejtrading.eu • Web: www.ejtrading.eu

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha