None

Coughend

Această perioadă a anului poate fi numită pe drept cuvânt sezonul bolilor aparatului respirator, boli ce apar sau se acutizează în perioadele caracterizate prin temperaturi scăzute, umiditate crescută si care de asemenea se pot declanşa primăvara. În Ayurveda, explicaţia apariţiei bolilor respiratorii în timpul primăverii este următoarea: datorită căldurii, toxinele acumulate în corp pe durata iernii se lichefiază, dând astfel naştere la dureri de cap, curgerea nasului, stare de oboseală, astenie, şi de asemenea simptomelor de răceală: scăderea activităţii digestive, scăderea apetitului sau senzaţiei gustative, etc.

sirop este recomandat a fi folosit pentru decongestionarea căilor respiratorii, stimularea secreţiei bronşice şi a expectoraţiei. Este un preparat util în virozele şi infecţiile respiratorii, în faringite, laringite, bronşite, bronşiolite. Combate eficient tusea. De asemenea este util ca adjuvant în terapia astmului bronşic, atât la copii, cât şi la adulţi. Menţionăm că administrarea este facilă: pentru adulţi –

1-2 linguriţe (5-10ml) de 2-3 ori/zi, la copii cantitatea de sirop reducându-se la jumătate. Preparatul nu are şi nu induce nici un fel de efecte adverse sau neplăcute la dozele recomandate şi se găseşte în farmacii şi magazine cu produse naturale.

Plantele ayurvedice au o eficienţă deosebită în ceea ce priveşte prevenirea şi tratarea afecţiunilor respiratorii. sirop este un remediu alcătuit din plante indiene, folosit pentru fortifierea sistemului respirator şi mai ales util în toate tipurile de tuse (uscată, productivă, convulsivă), fiind totodată un stimulent al secreţiei bronşice.

Acţionează prin decongestionarea căilor respiratorii, stimularea secreţiei bronşice, determinând fluidificarea mucusului şi normalizând mişcarea cililor vibratili. Favorizează expectoraţia şi prin fragmentarea macromoleculelor de mucus. Este complementar în terapia bronşitelor acute şi cronice, cât şi în terapia astmului bronşic. Efectul este stabil în timp.

PRODUSELE SE GĂSESC ÎN TOATE FARMACIILE ŞI UNITĂŢILE PLAFAR

DIN BUCUREŞTI ŞI DIN ŢARĂ SAU ÎN MAGAZINUL PROPRIU DIN BD. CAROL I NR. 46 (VIS-A-VIS DE BISERICA ARMENEASCĂ)

Star International Med
www.ayurmed.ro

natural@star-ayurveda.ro
Tel./Fax: 021/3139481

021/3038044; 031/1024366

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha