None

Uleiul de peste islandez-cel mai bun

Uleiurile de peşte bogate in Omega-3 sunt esenţiale pentru buna funcţionare a organismului, sunt necesare corpului la orice vârstă şi ajută la obţinerea şi menţinerea unei bune stări de sănătate şi la evitarea multor boli.

Uleiurile de peşte din Islanda sunt suplimente alimentare, notificate în România, nu necesită reţetă, tendinţa generală spre terapii naturiste, tradiţionale, cu produse de înaltă puritate se manifestă din ce în ce mai accentuat în întreaga lume.

În gama de Uleiuri de peşte islandeze se regăseşte prospeţimea şi puritatea Islandei, o ţară practic fără poluare, care se mândreşte cu una dintre cele mai mari longevităţi din întreaga lume. In ele se adună forţa întregului nord arctic.

Datorită calităţii sale excepţionale Uleiul de peşte islandez se poate administra la copiii foarte mici, după diversificarea hranei. Gustul bun şi administrarea uşoara a lichidului, îl face accesibil atât copiilor, cât şi persoanelor cu sensibilităţi la înghiţire şi persoanelor vârstnice.

- De ce luaţi zilnic Ulei de peşte? au fost întrebaţi islandezii care vin in vizită.

- Pentru că îmi face bine la inimă şi încheieturi, parcă îmi limpezeşte mintea, ajută la circulaţia sângelui şi îmi dă energie. Nu am nevoie de cafea şi ţigări.

- Pentru inimă, în special şi pentru că mă face să nu mă simt niciodată obosită. Şi nu mă mai dor încheieturile.

- Când m-am operat medicul chirurg m-a întrebat dacă iau Ulei de peşte, deoarece secţiunea prin vene arată foarte bine pentru vârsta mea şi rana s-a vindecat foarte bine.

Islandezii care călătoresc au în bagaje cutia cu capsule de ulei de peşte. Aproape toţi islandezii, de la preşedinte la ultimul pescar iau Ulei de peşte Lysi, în fiecare zi.

Este un obicei cu o tradiţie de zeci de ani, aşa încât generaţii întregi au consumat ulei de peşte, din copilărie până la senectute.

Acest obicei prinde contur şi în România.

Dna doctor Georgeta Stănescu, SUUB povesteşte:

“Am început să-i dau soţului meu Omega-3 Ulei de peşte islandez în ideea de a-i oferi un plus de energie, deoarece ne aflăm într-o perioadă foarte solicitantă, examene, serviciu etc. Efectele însă au fost mult peste aşteptări; am remarcat că rezistenţa la efort şi la stress s-a mărit considerabil, perioada de ‚picoteală’ din jurul orei 15 a dispărut complet, fără să mai bea cafea, nu îl mai lua frigul şi oboseala, şi , în cele din urmă, dar cel mai spectaculos, i-a disparut eczema numulară care îl chinuia de ani de zile. Am încercat nenumărate tratamente, creme, loţiuni, vitamine, antibiotice – nimic nu a mers şi acum pur si simplu zona dintre cot şi încheietura mâinii e curată, nu mai are coji, crăpături, roşeaţă, mâncărime, chiar sângerări.”

Dl Bălăcescu A. 35 ani, IT Manager

S-a convins repede că Uleiul din ficat de rechin îl scapă de răceala şi gripă. După o scurtă cură, răceala s-a stins, dar a continuat până la terminarea borcanului, ca sa fie sigur că efectul este de lungă durată.

A încercat şi cu cei doi băieţi de cca 10 ani, deoarece răceau foarte des şi ajungeau să ia antibiotice; le-a dat  Ulei din ficat de rechin şi Ulei din ficat de cod cu aromă de lămâie şi rezultatul a fost mult peste aşteptări, le-a crescut imunitatea şi au o dezvoltare viguroasă.

Polipatologia la care se adresează uleiul de peşte este extinsă la nivelul întregului corp, dar în special la nivel cardiovascular, neurologic, osos, imunitar, fiind încă multe aspecte de cercetat.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha