30
None

Cum a reusit o pacientă să scadă în greutate, să scape de palpitaţii şi să reducă durerile provocate de gonalgia bilaterală doar cu ajutorul medicinei integrate Sciencemed!

Pacienta A.C din varsta de 60 ani se prezinta in clinica Sciencemed Bucuresti fiind diagnosticata in medicina clasica cu hipertensiune arteriala, obezitate stadiul 3, gonalgie bilaterala, reflux gastro-esofagian, nisip la rinichi, veruci. Pe timpul serii apar palpitatii, cu apasare retrostetnala (durata palpitatii 30 minute) simte nevoia de aer si deschide geamul.

Pacienta a luat in greutate in ultimii 10 ani -25 de kg in urma unui soc foarte mare. Acuza dureri foarte mari de genunchi datorita greutatii G=97 Kg la o inaltime de 157 cm, durerile de genunchi se accentueaza foarte mult la mers, daca merge 10-15 minute incep sa apara durerile iar intensitatea durerilor este de 9. Prezinta digestie grea,balonare ,constipatie,somnolenta si oboseala generalizata.

In clinica noastra pacienta efectueaza o consultatie completa de medicina integrata care are ca scop stabilirea dezechilibrelor energetice( cu ajutorul aparatului de biorezonanta)si stabilirea dezechilibrelor de functie celulara la nivelul tuturor aparatelor si sistemelor (cu electrosomatografia interstitiala).

Scanarile la nivel energetic si celular au depistat dezechilibre maxime si semnificative pe aparate si organe. Cele mai mari dezechilibrele au fost regasite la nivelul chakrelor,vitalitatii,meridianelor de acupunctura ,pe aparatul cardiovascular, digestiv, osteoarticular, creier, amigdalele cerebrale, glanda tiroida, piele si aparatul urogenital. In cadrul discutiei cu pacienta (anamneza homeopata) se stabileste un remediu homeopat. Pacienta primeste tratament cu tablete impregnate informational cu aparatul de biorezonanta (acestea au rolul de a restabili echilibrul informational la nivelul tuturor aparatelor si sistemelor ce prezinta dezechilibre la scanare) ,remediu homeopat cu rol in stabilirea echilibrului fizic,mental si emotional, remediu floral bach pentru echilibru emotional ,remedii gemoterapice (extract jneapan,vita de vie salbatica si mur) adaptate simptomelor pentru care se prezinta pacienta.

Pacienta a urmat 3 luni de zile recomandarile facute (tratament, sedinte de echilibrare energetica, masaj terapeutic cu pietre de jad si turmalina si sfaturile primite in ceea ce priveste alimentatia) iar starea generala a crescut de la nota 6-->9. La o saptamana dupa inceperea tratamentului,pacienta a inceput sa tina minte visele si nu a mai avut cosmaruri deloc.Pe durata tratamentului nu au mai aparut veruci .Starile de somnolenta si oboseala generalizata s-au remis dupa prima luna de tratament. T.A s-a normalizat,in prezent valoarea max 120/70 mmHg iar inainte valoarea max ajungea la 180-190/90 mmHg.Problemele digestive s-au remis, nu a mai avut balonari sau constipatie.Durerile din zona genunchilor au scazut in intensitate in procent de 80 %,durerile dupa 10-15 minute de mers au disparut complet .Pacienta a reusit sa slabeasca intr-un interval de 3 luni de tratament, 14 sedinte de echilibrare energetica si masaj terapeutic cu pietre de jad si turmalina in jur la 9 kg si se simte mult mai bine cu sfaturile primite in cadrul consultatiei complete privind alimentatia.

Medicina integrata Sciencemed trateaza omul ca un intreg, deoarece noi consideram ca starea de sanatate reprezinta mai mult decat absenta bolii. Sanatatea inseamna armonie la nivel fizic,mental, emotional, celular si energetic.

www.sciencemed.ro

Clinici Sciencemed în Romania:

Bucuresti 0723175208

Buzau 0735779330

Cluj Napoca 0740204633

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha