None

“Diamantele roşii” din Tibet - GOJI (Cătina tibetană)

     Medicina tibetană este una dintre cele mai vechi şi cunoscute medicini din lume. Se crede că originea sa este tot atât de veche ca însăşi civilizaţia.

     Venită din îndepărtatul şi misteriosul Tibet, Cătina tibetană, cunoscută sub numele comercial de goji, este un adevărat miracol. Fructele sale, supranumite şi “diamantele roşii”, au fost din timpuri străvechi un remediu pentru multiple afecţiuni.

     Tonic general, goji are o compoziţie chimică complexă, fiind, practic, un concentrat de energie prin conţinutul ridicat de vitamine, minerale, oligoelemente. Predomină vitamina C, o serie de pigmenţi carotinoidici, un ulei gras, vitaminele B1 şi B2 ( de care organismul are nevoie pentru a transforma hrana în energie), vitamina E (care nu a mai fost găsită în niciun fel de fruct până în prezent), acid folic, acizi graşi esenţiali (necesari pentru funcţionarea normală a creierului şi sistemului nervos), fitosterol, acid nicotinic, o serie de uleiuri volatile. Prezenţa în cantităţi mari a vitaminei C stimulează apărarea organismului faţă de bolile infecţioase. De aceea, maceratul de cătină este recomandat în prevenirea şi tratarea răcelilor şi a gripei. Un alt compus al fructelor de cătină tibetană, Beta-sitosterol, un agent antiinflamator, ajută la reducerea nivelului de colesterol şi este adjuvant în tratarea afecţiunilor prostatei. Conţine germaniu, element ce inhibă dezvoltarea anarhică a celulelor şi reduce apariţia tumorilor. Betaina, folosită de ficat pentru a realiza reacţiile de detoxifiere, îmbunătăţeşte memoria şi ajută la dezvoltarea masei musculare.

     Remediu natural cu numeroase aplicaţii terapeutice, cătina tibetană este un incomparabil energizant, ideal pentru fortificarea sistemului imunitar în acest sezon favorabil răcelilor şi gripelor. Pentru sănătatea dumneavoastră, Dr. Ionuţ Moraru  vă PROpune gama GOJI, sub următoarele forme de prezentare:

Goji (Cătina tibetană) – capsule/sirop/fruct vrac/ceai

     Susţine apărarea organismului faţă de agenţii patogeni; favorizează detoxifierea organismului; diminuează inflamaţiile; antioxidant de excepţie; tonic general.

Sirop Goji

     Este un veritabil vitaminizant, antioxidant, antitumoral. Pentru a desăvârşi compoziţia este adăugată miere polifloră bogată în vitamine (A, complex B, vitamina C, K, PP, H) şi minerale (fier, calciu, fosfor, magneziu şi sodiu); este considerat alimentul ideal pentru toate categoriile de vârstă. Apa Pi favorizează detoxifierea şi încărcarea cu energie pozitivă a organismului.

Ceai Goji & Roiboos

    Goji şi Roiboos  - două plante cu parfum exotic se întâlnesc pentru a ne oferi un produs de excepţie,  cu  acţiune imunostimulatoare, antioxidantă, antialergică; tonic general şi digestiv, remineralizant, ajută la reechilibrarea organismului. Acest ceai, prin compoziţia sa cu adaos de  rooibos, cunoscut şi sub denumirea de “ceai roşu african”, are o aromă deosebit de plăcută.

     Produsele prezentate mai sus sunt disponibile în farmacii şi plafare. Pentru mai multe detalii sau comenzi sunaţi la numerele 021.351.47.77 sau 0724.330.875 sau accesaţi site-urile nostre:www.medicalab.ro şi www.pronaturashop.ro !

Comentarii


BATRANEANU ALINA

sper sa-mi faca bine

March 11, 2011, 7:41 p.m.
1
1
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha