30
None

Gemoterapice din gama POLYGEMMA care susţin sănătatea aparatului respirator

Anotimpul rece solicită mult organismul. Virozele respiratorii sunt frecvente, deseori complicate, convalescenţele sunt trenante iar tratamentele urmate sunt deseori agresive. În aceste condiţii, sunt importante atât măsurile de prevenţie, la toate grupele de vârstă, cât şi abordarea unui tratament iniţiat de la primele simptome, care să fie cât mai puţin agresiv, care să nu destabilizeze organismul şi de asemenea susţinerea organismului în perioada de convalescenţă pentru o refacere rapidă şi cât mai bună.

Laboratoarele PlantExtrakt vă propun câteva preparate naturale din gama Polygemma, combinaţii de extracte gemoterapice, care pot susţine organismul pentru a face faţă situaţiilor de boală.

Acţionează la nivelul aparatului respirator următoarele preparate:

POLYGEMMA 17 IMUNITATE - creşte puterea de apărare a organismului, ajută la ameliorarea simptomelor din răceli, stări gripale, susţine refacerea organismului în convalescenţă şi ajută la reducerea recidivelor. Se recomandă administrarea înaintea şi în timpul perioadelor cu risc crescut de îmbolnăvire sau asociată tratamentului medicamentos, atunci când acesta se impune.                           

POLYGEMMA 16 PLĂMÂNI – ideal pentru detoxifierea si susţinerea activităţii pulmonare. Ajută la refacerea elasticităţii ţesutului pulmonar, creşte capacitatea respiratorie, are efect antispastic, antiinflamator şi cicatrizant la nivel pulmonar, putând fi recomandată şi pentru susţinerea pulmonară la fumători şi persoane expuse la noxe respiratorii profesionale.

POLYGEMMA 3 TUSE - ameliorează tusea, seacă sau productivă. Are acţiune de calmare a tusei şi de liniştire generală, efect antiinflamator şi antialergic, reglează tonusul bronşic şi stimulează organismul pentru eliminarea toxinelor de la nivelul căilor respiratorii. Recomandat în infecţii ale căilor respiratorii superioare care sunt însoţite de tuse, precum şi în laringite însoţite de tuse, în răguşeală şi afonie.

POLYGEMMA 4 SINUSURI - ameliorează simptomele neplăcute din răcelile care afectează sinusurile. Ajută la ameliorarea simptomelor neplăcute din răcelile care afectează sinusurile, având acţiune specifică, antiinflamatoare şi cicatrizantă la nivelul sinusurilor. Are efect drenor, de eliminare a mucusului din sinusuri prin cavitatea nazală şi acţiune generală de creştere a puterii de apărare a organismului. În cazurile cronice, poate diminua riscul de recidivă - se recomandă cure de 1-2 luni cu posibilitatea de repetare la nevoie.

POLYGEMMA 5 CAVITATE BUCALĂ, GÂT - susţine sănătatea cavităţii bucale şi a gâtului. Susţine sănătatea cavităţii bucale şi a gâtului prin întărirea sistemului de apărare a organismului, acţiune antiseptică, astringentă, cicatrizantă şi antiinflamatoare, cu rol vitaminizant (în special vitaminele A şi C) şi antioxidant. Extractul din muguri de Viţă de vie din compoziția preparatului, cu efect antiinflamator, este recomandat şi în faringitele streptococice (efect demonstrat de scădere a valorilor ASLO). În cazuri recidivante se recomandă cure de 1-2 luni.

Aveţi în vedere întotdeauna în cazul afecţiunilor respiratorii şi administrarea unor preparate naturale, care pot ajuta foarte mult organismul să se reechilibreze, pentru a reveni la starea de sănătate.

Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha