None

Margusa sau detoxifierea pentru o viata mai buna

Produsul “Margusa ” işi trage denumirea de la planta cu acelaşi nume, folosită de mii de ani în medicina ayurvedică, în special graţie proprietăţilor sale purificatoare. Produsul nostru se adresează în special acelora care doresc să realizeze o eliminare a toxinelor din organism.

Fiecare dintre noi ne ocupăm de igiena zilnică a corpului nostru, dar oare câţi ne gândim că şi interiorul organismului trebuie curăţat, mai ales că acumularea de toxine este una din principalele afecţiuni ale secolului nostru?a

Să vedem cum explică ayurveda această acumulare a toxinelor în organism: datorită unei alimentaţii incorecte – fie faptul de a consuma hrană nesănătoasă, fie obiceiul de a mânca în grabă – alimentele nu sunt complet digerate, iar aceasta dă naştere unor produşi reziduali. Aceşti produşi, care în ayurveda poartă numele de “Ama”, sunt transportaţi în organism depunându-se pe pereţii vaselor sanguine sau pe cei ai intestinelor, fie erup la suprafaţa pielii sub formă de acnee, fie provoacă transpiraţie urât mirositoare sau gust neplăcut în gură în momentul trezirii.

Margusa vine în ajutorul celor care doresc să urmeze o terapie detoxifiantă. Pentru o intensificare a efectelor, trebuie respectată o alimentaţie cât mai sănătoasă, bazată pe legume şi fructe, fără a neglija consumul optim de lichide (sucuri naturale, apă de izvor).

Iată care sunt efectele unei cure cu Margusa : graţie efectului depurativ, vor fi eliminate toxinele din sânge, observându-se astfel o îmbunătăţire a circulaţiei. Se va constata şi o încetinire a ritmului cardiac la persoanele hipertensive, datorită fluidizării sângelui. De asemenea pielea va deveni curată şi strălucitoare, erupţiile cauzate de impuritatea sângelui vor dispărea gradat.

Atunci când acumularea de produşi reziduali este mare, aceştia se pot depune pe pereţii intestinelor, sub forma unei pelicule fine care împiedică buna asimilare a elementelor nutritive de către organism. Drept urmare, persoana care suferă de această problemă se va simţi lipsită de energie şi va percepe o greutate difuză în corp. Cura cu “Margusa ” înlătură toate aceste neplăceri conferind în schimb o sănătate debordantă.

Efectul său detoxifiant puternic are o acţiune eficientă împotriva paraziţilor intestinali, precum şi a infectării cu bacterii, fungi şi alţi agenţi patogeni. Terapia de purificare conferă o stare de claritate la nivel mental şi usurinţă în gândire, eliminând senzaţia de înceţoşare a minţii şi procesare greoaie a informaţiilor.

Aşadar, dacă doriţi să obţineţi toate aceste efecte minunate, nu ezitaţi să urmaţi o cură cu “Margusa”!

PRODUSELE SE GĂSESC ÎN TOATE FARMACIILE ŞI UNITĂŢILE PLAFAR DIN BUCUREŞTI ŞI DIN ŢARĂ SAU ÎN MAGAZINUL PROPRIU DIN BD. CAROL I NR. 46 (VIS-A-VIS DE BISERICA ARMENEASCĂ)

Star International Med www.ayurmed.ro

natural@star-ayurveda.ro Tel./Fax: 021/3139481

021/3038044; 031/1024366

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha