30
None

Medicina integrată Sciencemed tratează cu rezultate foarte bune durerile cervicale și tulburările de somn!

Pacienta în vârstă de 46 ani se prezintă la Clinica Sciencemed București pentru o consultație de medicină integrată ce presupune depistarea dezechilibrelor energetice și celulare ce au condus la apariția problemelor în plan fizic. În medicina clasică a fost diagnosticată cu spondiloză cervico-dorso-lombară, discopatie lombară, examinarea RMN a identificat protruzii discale multiple; în urmă cu 10 ani a suferit o intervenție chirurgicală pentru tiroidectomie și de atunci primește tratament cu euthyrox iar în urmă cu 13 ani a suferit de boala Basedow Graves și guță polinodulară. Ginecologic a fost diagnosticată cu fibrom uterin, pentru care primește tratament.
În clinica noastră a efectuat o consultație completă de medicină integrată în scopul stabilirii dezechilibrelor energetice care au contribuit la apariția și recidiva simptomelor și a dezechilibrelor metabolice celulare. Scanarea cu aparatul de biorezonanță a identificat dezechilibre energetice la nivelul chakrelor, meridianelor de acupunctură, energiei vitale, aparatului osteo – articular și muscular, sistemului nervos autonom, sistemului endocrin și uro-genital . Electrosomatografia interstițială a identificat dezechilibre metabolice celulare la nivelul creierului, coloanei vertebrale, pancreasului, ficatului, arterelor carotide, arterelor membrelor inferioare, venelor cave, inimii, uterului și organelor genitale feminine.
Medicina integrata Sciencemed tratează toate aceste dezechilibre care constituie cauza principală a afecțiunilor pacientului.
În cadrul consultației am recomandat tratament homeopat adaptat personalității pacientului și simptomelor prezentate, remediu floral Bach pentru restabilirea echilibrului emoțional și tratament gemoterapic și fitoterapic pentru toate afecțiunile prezente.
După 3 luni de tratament și 12 ședințe de echilibrare energetică, pacienta prezintă o stare generală mult mai bună, s-au ameliorat semnificativ (cu 60%) durerile dorsale și nu mai prezintă senzația de arsură, nu se mai trezește din somn din cauza acestor dureri, calitatea somnului îmbunătățindu-se cu 70%, durerile cervicale s-au ameliorat cu 80% iar intensitatea durerilor lombare a scăzut foarte mult (poate să stea mai mult timp într-o anumită poziție fără să apară aceste dureri). Sângerarea menstruală s-a redus de la 6-7 zile la 3 zile. Acum are ciclu menstrual la 3 – 4 săptămâni, comparativ cu o dată la 2 săptămâni anterior tratamentului. Nu se mai simte slabită în permanență și poate să desfășoare activități care-i păreau imposibile anterior tratamentului. Nivelul ei de energie a crescut cu 70%.
Medicina integrată trateaza omul, nu bolile de care suferă, noi suntem energie, totul în Univers este energie și avem nevoie de energie și de o terapie personalizată pentru a crește vitalitatea organismului.
Corpul uman are propriile mijloace de vindecare iar rolul terapiei energetice este de a-i reda corpului această capacitate de a se reface singur.
Fiecare pacient răspunde la terapie în ritmul lui, în funcție de gravitatea și vechimea afecțiunilor de care suferă. Deasemenea, credința în vindecare joacă un rol foarte important.

www.sciencemed.ro
Clinici Sciencemed în Romania:
Bucuresti 0723175208
Buzau 0735779330
Cluj Napoca 0740204633
Timisoara 0728053976
Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha