30
None

Rămânem doar oameni

L-am cunoscut pe Ionuț în urmă cu 7 ani. La clinica SCIENCEMED din Buzau a venit un băiețel de 14 ani, în scaun cu rotile. Suferea de neurofibromatoză, o boală genetică nemiloasă și incurabilă, cu tumori grave în tot sistemul nervos. Când a venit la noi, medicii alopați îi mai dădeau de trait maxim 3 luni.Era un baiat firav, cu trupul macinat de boală, dar care spera.

Parinții, doi oameni simpli dintr-un sat de munte din judetul  Vrancea, văzuseră o emisiune televizată în care au fost impresionați de afirmația că daca noi, în clinicile Sciencemed, nu putem ajuta un pacient, probabil ca nu îl mai poate ajuta nimeni în România. Doi parinți dedicați până la sacrificiu copiilor, așa cum suntem cei mai mulți dintre noi, care refuzau să se dea batuți în fața sorții și a bolii nemiloase de care suferea Ionuț.

Am decis să începem o luptă inegală, cu o boala fără leac. S-a facut o consultație de medicină integrată Sciencemed unde s-a evaluat pacientul  la nivel energetic, celular și organic, în sens holistic. S-a stabilit un tratament personalizat bazat pe remedii homeopatice, produse fitoterapice și 2 ședinte de armonizare energetică pe săptamână.

Și se părea ca am reușit un nou miracol, așa cum am reușit în alte mii de cazuri. Ionuț a început să se simtă mai bine, să poată iesi în curte și să meargă la biserică, să se întalnească cu alți copii, simptomele suferinței sale s-au ameliorat. Acolo unde medicii alopați au prognozat doar înca 3 luni de viață, noi am reușit să-i prelungim viața cu 7 ani.

Era un caz medical de excepție, prezentat la 2 congrese internationale de medicină integrativă.

Ionuț devenise un pacient cunoscut tuturor medicilor și asistentelor din clinicile Sciencemed. Noi îl iubeam și el avea o afecțiune deosebită pentru noi. Deși știam că fiecare zi în care Ionuț trăia era un miracol, zâmbetul lui ne făcea să mergem înainte să luptăm cu boala.

Dar în urma cu 2 luni, starea lui Ionuț s-a inrăutătit. Nu mai era transportabil pentru a veni la clinica să facă ședintele de armonizare energetică. Stiam că pierduseram lupta cu boala. Trupul lui prea slabit, nu mai avea forța vitală să raspundă la tratament.

În urma cu o săptamână, vineri, asistenta de serviciu de la clinica Sciencemed din Buzau a primit un telefon neobișnuit de la tatal lui Ionuț. Ne anunța ca este în stare critică, dar ca ultima lui dorința este să o vada pe asistenta Mihaela de la Sciencemed .

A doua zi, sâmbătă, asistenta Mihaela s-a deplasat  120 km până la casa lui Ionut. Cand a intrat in încaperea unde pe pat zăcea Ionuț, acesta a deschis ochii, a recunoscut-o, a zambit, a luat-o de mănă pe Mihaela și a murit.

Noi, toți cei din clinicile Sciencemed care l-am cunoscut pe Ionut, am plans. Ne-am revoltat impotriva sortii, a bolii nemiloase. Am vrut sa renuntam. Am cazut si nu mai gaseam nicio ratiune sa ne ridicam sa luptăm în fiecare zi cu boli grave.

Dar am privit înapoi la miile de cazuri de pacienți vindecați. Am privit înainte la sutele de pacienți care erau pe listele de așteptare și care iși puneau în clinicile Sciencemed toată speranța. Și ne-am ridicat.

Am fost și rămânem doar oameni.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha