30
None

Senzația de arsură la nivelul spatelui

Cum a reușit o pacientă să reducă senzatia de arsură la nivelul spatelui, să scape de insomnii, anxietate și pierderea echilibrului cu ajutorul medicinei integrate Sciencemed!

Pacienta în vârstă de 48 ani se prezintă la Clinica Sciencemed București pentru următoarele simptome:
- stare de anxietate;
- depresie;
- oboseală cronică;
- senzație de arsură la nivelul spatelui;
- durere la nivelul umerilor și spatelui;
- senzație de furnicături ca un șoc electric la nivelul spatelui;
- dureri la nivelul genunchilor;
- dureri musculare;
- tremurături în tot corpul;
- slăbiciune la nvelul braţelor
- și picioarelor;
- palpitații;
- amețeli;
- pierderi de echilibru;
- constipație;
- lipsa poftei de mâncare;
- insomnie;

Este o fire emotivă, consecventă în ceea ce face, nu are liniște până nu duce lucrurile la capăt.
În antecedentele patologice personale prezintă gonartroză bilaterală, steatoză hepatică, hemangiom lob drept hepatic, insuficiență venoasă cronică la membrele inferioare.
În clinca noastră a efectuat o consultație completă de medicină integrată. în cadrul căreia am identificat cauzele care au condus la toate simptomele prezentate de pacientă, respectiv dezechilibrele energetice și dezechilibrele metabolice celulare. Aceste dezechilibre au fost stabilite cu ajutorul aparatului de biorezonanță și al electrosomatografiei interstițiale.
În cadrul discuției cu pacienta am stabilit remediul homeopat constituțional care acționează la nivel fizic, mental și emoțional. Am stabilit un tratament personalizat constând în tablete impregnate informațional pentru toate dezechilibrele energetice identificate, remediu floral bach pentru dezechilibrul emoțional și remediu homeopat care să acționeze eficient pe starea psihică a pacientei.
După 2 luni de tratament în care a efectuat inclusiv 12 ședințe de echilibrare energetică în cadrul clinicii, anxietatea s-a ameliorat cu 70%, durerea de coloană și senzația de arsură la nivelul spatelui s-au ameliorat cu 60%, tranzitul intestinal s-a îmbunătățit considerabil (are 3 scaune zilnic, înainte de tratament avea un scaun pe saptamana), mananca normal, starea psihica s-a imbunatatit considerabil (nu mai este depresiva), se simte mult mai energica, ii place din nou sa iasa din casa, sa socializeze, a inceput sa faca miscare.
Se simte mai relaxata, somnul s-a imbunatatit cu 70%, nu mai are ameteli si pierderi de echilibru.
Deasemenea durerile de umeri s-au ameliorat considerabil iar durerile misculare s-au remis complet.
Medicina integrata Sciencemed se adreseaza persoanei, noi diagnosticam si tratam holistic.
Rezultatele sunt remarcabile pentru ca ne adresam cauzelor care au condus la aparitia problemelor de sanatate.
Oricare ar fi boala pe care o prezinta pacientul sau simptomele pe care le acuza tinem cont in conduita terapeutica de personalitatea pacientului si starea lui emotionala deoarece sanatatea reprezinta o stare de armonie la nivel fizic, mental, emotional, celular si energetic.


Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha