None

TRIFYLA-Purificator digestiv complet

     Trifyla este un supliment alimentar ayurvedic 100% natural, originar din India. Este un produs ayurvedic inspirat de un amestec de fructe indiene, şi anume: Amalaki, Haritaki şi Bhibitaki.

     Aceste trei fructe din compoziţia suplimentului Trifyla corespund, fiecare, câte unui factor de dezechilibru al organismului - "tridosha" din medicina ayurvedică indiană. Conform teoriei ayurvedice, organismul este compus din trei "dosha" – Vata, Pitta, Kapha.

  1.    - Vata este uneori tradus ca "vânt", şi corespunde sistemului nervos şi minţii. Natura sa este uscată, rece, luminoasă şi activă.
  2.     - Al doilea este Pitta, care este, de asemenea, tradus ca "foc" sau "bilă". Acesta este responsabil pentru toate transformările metabolice, inclusiv digestia şi asimilarea de nutrienţi, precum şi asimilarea de informaţie, de înţelegere şi claritatea gândirii . Natura lui pitta este reprezentată de:  cald, umed şi luminos.
  3.     - Kapha este uneori tradus ca "apă" sau "mucus" şi este responsabil pentru toate funcţiile anabolizante, pentru regenerarea şi dezvoltarea musculaturii şi a ţesutului osos. Natura sa este rece, umedă şi grea.

     Astfel Trifyla menţine echilibrul balanţei Vata-Pitta-Kapha.

     Un fapt cu totul extraordinar la acest amestec este acela că aria sa de acţiune este foarte extinsă, un număr relativ mic de combinaţii de plante indiene având un efect general atât de complex. Trifyla nu numai că ajută la detoxifierea şi curăţarea colonului, dar are şi rolul de a purifica  sângele şi de a elimina toxinele din ficat. Totodată, Trifyla reduce  unele forme de colesterol (colesterol seric), reduce tensiunea arterială ridicată şi sprijină imunitatea organismului. Trifyla este clasificată ca o formă de laxativ purgativ, adică un stimulent intestinal. Pe lângă efectul detoxifiant, Trifyla are, de asemenea, o mare valoare nutritivă, ea conţinând un nivel ridicat de vitamina C.

     Terminalia chebula (Haritaki) are acţiuni şi efecte antivirale şi antibacteriene, laxative şi astringente. Este utilizată tradiţional în ameliorarea  unor afecţiuni ale aparatului urinar, în diareea cronică, precum şi în tratarea hemoroizilor.

     Emblica officinalis (Amla) este o plantă bogată în proteine vegetale, aminoacizi, vitamine, minerale şi oligoelemente. Conţine vitamina C în procent de peste 100 de ori mai mare decât în mere. Fructele sunt o sursă foarte importantă de vitamina C, au efect diuretic şi laxativ,  şi au o mare valoare nutritivă. Fructul Amla ajută la scăderea colesterolului.   

     Planta are proprietăţi antibacteriene, antivirale şi antioxidante.

     Terminalia belerica  ajută în tulburări de tranzit intestinal (diaree), hemoroizi şi în infestarea cu paraziţi intestinali.

     Astfel Trifyla este considerată ca fiind un panaceu universal şi este suplimentul alimentar cel mai frecvent prescris în medicina ayurvedică.

     Studiile experimentale au arătat că “amestecul celor trei fructe” are o acţiune semnificativă în tratarea cancerului, prin distrugerea celulelor tumorale şi protejarea celulelor sănătoase. De asemenea, reduce riscul apariţiei cancerului datorită efectului său antioxidant.

     Trifyla reuşeşte să menţină şi armonia psihomentală. Are efecte remarcabile în ceea ce priveşte diminuarea efectelor stresului de fond precum şi a tensiunii emoţionale. Aceasta, datorită unui efect direct asupra sistemului nervos.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha