45
None

Auzi bine, te bucuri de viață?


Romsound propune medicilor de familie un parteneriat prin care să realizeze un control audiometric gratuit pacienților. Medicul de familie este invitat să se implice în această acțiune prin programarea la control în cabinet a pacienților susceptibili a avea deficiențe de auz. Specialiștii Romsound vor efectua controlul audiometric pacienților programați de medicul de familie, care este rugat să sune la Romsound, tel. 0365-917  și să își exprime disponibilitatea și interesul de a crea pacienților oportunitatea unui control ORL Gratuit.  Multe informații găsiți la www.romsound.ro.


Audiometria reprezintă o investigaţie noninvazivă de stabilire a diagnosticului exact într-o scădere de auz atât la adult cât şi la copii.

Audiograma se efectuează cu pacientul stând pe scaun, purtând căşti speciale, în care examinatorul trimite sunete pe care le aude urechea umană, la diferite intensităţi, încercând să se determine intesităţile minime pe care persoana examinată le poate percepe.

În momentul în care pacientul aude un sunet - trebuie să apese pe un buton şi în acest fel se înregistrează pragurile la care sunt percepute diverse sunete. Pe baza reacţiilor pacientului se trasează o „hartă a capacităţii de auz".

Compania Romsound (www.romsound.ro) a luat ființă în luna august a anului 2000, având la bază scopul de a ajuta oamenii cu deficiențe de auz.Împreună cu Abernasound, parte a grupului Romsound, ne desfășurăm activitatea pe întreg cuprinsul țării, respectiv în 29 de puncte de lucru ce activează în cele mai mari și reprezentative orașe. Domeniul nostru de activitate este unul specializat și de nișă, respectiv protezarea auditivă și promovarea protezelor auditive de ultimă generație.


Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha