30
None

Facem față infecțiilor respiratorii

Intrăm în toamnă și ne preocupă, mai mult ca de obicei în acest an, să facem față infecțiilor respiratorii. De aceea este bine să ne gândim la protecția celor două porți mari de intrare către tractul respirator: cavitatea orală prin gât și nasul. Mucoasele lor, dacă sunt integre, fără leziuni, hidratate corespunzător, apără organismul de pătrundearea agenților agresivi.


Cum putem apăra integritatea mucoaselor gurii și gâtului?

Extractele naturale cu o compoziție bogată în mucilagii (din punct de vedere chimic, polizaharide cu greutate moleculară mare), cum este extractul din Lichen de piatră și cel din Nalbă neagră de grădină pot susține integritatea mucoaselor.

Explicația este aceea că mucoasele noastre conțin mucus, un hidrogel cu vâscozitate ridicată, format din apă (aprox. 95%), lipide, săruri anorganice și mucină, care este o glicoproteină formată dintr-un nucleu proteic și lanțuri polizaharidice laterale. Astfel, porțiunea polizaharidică a mucinei se leagă de porțiunea polizaharidică a extractului fitoterapic și formează un strat protector de mucus, ce acoperă și hidratează mucoasele gurii și gâtului. Acest lucru previne iritarea receptorilor din gât, de către stimuli externi. Efectul emolient protector este completat cu acțiunea imunostimulatoare și cea vitaminizantă.

În caz de iritație la nivelul gâtului - de tip durere în gât, usturime, uscăciune, prurit - răgușeală, tuse seacă, iritativă - mucoasele se pot deteriora, iar comprimatele gumate pentru gât Fiorda și Fiorda Junior au acest efect protector. Sunt produse sigure, inclusiv pentru femei însărcinate, care alăptează și persoane cu diabet, au gust plăcut și se pot administra de la 4 ani.

Comprimatele Fiorda Junior conțin și lactoferină, proteină din lapte care se regăsește și în salivă, lacrimi și laptele matern, cu acțiune antibacteriană, antivirală și de întărire imunitară, fiind un element esențial al sistemului imunitar, deficiențele de lactoferină putând duce la tulburări imune. Suplimentarea resurselor de lactoferină susțin producția sa naturală în organism. Prezența lactoferinei în produsul recomandat copiilor este mai importantă decât la adulți, deoarece copiii nu au sistemul imunitar la fel de bine dezvoltat ca adulții.
Sunt recomandate pentru apărarea integrității mucoaselor gâtului și cavității orale, în special în caz de răceli cu durere în gât, dar și pentru fumătorii care experimentează uscăciunea mucoasei gurii sau celor care își suprasolicită vocea, cu apariția răgușelii. De asemenea, cei care sunt expuși mult timp la aer condiționat, în mașină, în casă sau la serviciu pot beneficia de refacerea integrității mucoaselor, dar și persoanele care folosesc medicamente ce provoacă uscăciunea mucoasei gurii sau gâtului.

Se administrează la nevoie, 4 - 6 comprimate pe zi. Comprimatul se menține în gură până la dizolvare. La nevoie, pentru un efect antiseptic, administrați de 3 ori pe zi și Polygemma 5 – Cavitate bucală și gât, complex gemoterapic care va ajuta mucoasele gurii și gâtului să revină la funcționalitatea optimă.


Cum putem apăra integritatea mucoasei nasului?
Primele semne ale unei răceli se manifestă prin afectarea mucoaselor de la nivelul cavității nazale: nasul “curge” sau este “înfundat”. Imunorezistan forte și varianta pentru copii, Imunorezistan Junior sunt campioni ai restabilirii stării de bine. Prin administrare de la primele semne de boală, de tip curbatură – oboseală, dureri musculare – putem preîntâmpina afectarea mucoaselor nasului și gâtului și asigurarea unei refaceri rapide, uneori în numai 24 de ore. Dacă mucoasele nasului au fost afectate, Extractul din muguri de Coacăz negru susține vindecarea la acest nivel. Este util și în rinitele atrofice sau în rinitele alergice. În compoziția Imunorezistan Junior, acesta este unul dintre ingredientele active. Astfel, cu aceste terapii naturale, putem menține integritatea mucoaselor gâtului și nasului, susținând sănătatea aparatului respirator și reducând riscul îmbolnăvirii.

Susținem imunitatea, dar și revenirea în caz de îmbolnăvire
Vă propun să avem în vedere felul în care ne raportăm la toate evenimentele care se derulează, pentru a nu lăsa ca teama, anxietatea se scadă puterea de apărare a organismului. Iar dacă acest lucru se întâmplă uneori, putem alege pentru întărire imunitară cura cu produse gemoterapice, precum Polygemma 17 – Imunitate, un complex gemoterapic care reunește efectele revitalizante ale mugurilor și mădițelor de Porumbar, Cătină și Măceș. Efectul de creștere a rezistenței organismului se va observa și în caz de îmbolnăvire, precum și în perioada de convalescență. Se poate administra adulților și copiilor de la vârsta de 2 ani, iar pentru copiii mai mici, începând cu vârsta de 1 an, există preparatul natural Imunogrip Junior. Administrarea acestor produse pentru întărire imunitară se va face la distanță de o lună de vaccinări.
Aveți încredere în forța vindecătoare a extractelor naturale și treceți cu bine sezonul rece!

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha