30
None

Susținem sănătatea aparatului respirator prin gemoterapie

Toamna, virozele respiratorii sunt frecvente, deseori complicate, iar în acest an, care este pentru noi atipic, prin existența infecției Covid – 19, suntem mai atenți la întreținerea stării noastre de sănătate. În aceste condiții, sunt importante atât măsurile de prevenție, la toate grupele de vârstă, cât şi abordarea unui tratament inițiat de la primele simptome, care să fie cât mai puțin agresiv, care să nu destabilizeze organismul și de asemenea să avem grijă ca să susținem organismul în perioada de convalescență, pentru o refacere rapidă și cât mai bună.

În această toamnă vă propun câteva preparate naturale din gama Polygemma, combinaţii de extracte gemoterapice, care pot susține organismul pentru a face față situațiilor de boală și și-au dovedit eficiența în peste 10 ani de prezență pe piața
suplimentelor naturale de la noi din țară.

Polygemma 17 imunitate - creşte puterea de apărare a organismului și susţine refacerea organismului în convalescenţă. Se recomandă administrarea înaintea şi în timpul perioadelor cu risc crescut de îmbolnăvire sau asociată tratamentului medicamentos, atunci când acesta se impune. Îl puteți administra împreună cu Extractul din mlădițe de Caprifoi, pentru efectul antiviral al acestuia, având recomandare în gripă și pentru protecția la infecția cu Sars-Cov-2.

Polygemma 16 plămâni este complexul gemoterapic recomandat în special în condițiile actuale, pentru susținerea activității pulmonare. Creşte capacitatea respiratorie, are efect antiinflamator şi cicatrizant la nivel pulmonar. Îl recomandăm şi la fumători sau persoane expuse la noxe respiratorii, ajutând la refacerea elasticităţii ţesutului pulmonar.

Polygemma 3 tuse
ameliorează tusea, seacă sau productivă. Are și acţiune de liniştire generală, efect antiinflamator şi antialergic, reglează tonusul bronşic şi stimulează organismul pentru eliminarea toxinelor de la nivelul căilor respiratorii. Este recomandat în infecţii ale căilor respiratorii superioare care sunt însoţite de tuse.
Polygemma 4 sinusuri ameliorează simptomele neplăcute din răcelile care afectează sinusurile. Are acţiune specifică, antiinflamatoare şi cicatrizantă la nivelul sinusurilor, efect drenor, de eliminare a mucusului din sinusuri prin cavitatea nazală şi acţiune generală de creştere a puterii de apărare a organismului. În cazurile cronice, poate diminua riscul de recidivă. Se recomandă cure de 1-2 luni, cu posibilitatea de repetare la nevoie.

Polygemma 5 cavitate bucală și gât
susţine sănătatea cavităţii bucale şi a gâtului, prin acţiunea antiseptică, astringentă, cicatrizantă şi antiinflamatoare, cu rol vitaminizant (în special vitaminele A şi C), cu recomandare şi în faringitele streptococice.
Aveți în vedere întotdeauna în cazul afecțiunilor respiratorii și administrarea unor preparate naturale, care pot ajuta foarte mult organismul să se reechilibreze, pentru a reveni la starea de sănătate. Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha