None

Chirurgia estetica pentru barbati-imbunatatirea aspectului penisului

Societatea de azi pune mare preţ pe aspectul tânăr şi prezentabil. Din ce în ce mai mulţi bărbaţi, de diferite vârste şi moduri de viaţă, apelează la metode de chirurgie plastică în scop estetic şi cosmetic pentru îmbunătăţirea imaginii sociale, dar şi a imaginii de sine. Un aspect sensibil, dar şi important pentru bărbaţi, este şi îmbunătăţirea aspectului penisului, intervenţie din ce în ce mai solicitată pe măsură ce informaţiile aferente sunt mai accesibile. Vă prezentăm o serie de aspecte ale acestei intervenţii, astfel încât eventualele aşteptări să fie cât mai realiste.

ALUNGIREA

Punctul de pornire a discuţiei este faptul că o porţiune (1-1/3) din lungimea penisului este retropubian (în spatele osului pubis). Dacă acest segment se poate trage înainte, se poate obţine o alungire a porţiunii exterioare. De asemenea, poate exista un efect de întindere directă a ţesuturilor în tensiune în timp, la fel ca şi în alte tehnici de alungire a ţesuturilor. Există două ligamente care ataşează penisul de pubis, ligamentul fundiform şi ligamentul suspensor. Ambele trebuie eliberate. Este posibil ca eliberarea completă a porţiunii profunde a ligamentului suspensor să nu fie realizabilă fără a intra în uretră, dar această porţiune poate fi întinsă, în momentul operaţiei sau ulterior, prin greutăţi exterioare. Aceasta implică o disecţie meticuloasă şi se realizează sub mărire cu lupe chirurgicale. În acelaşi timp, se interpune un implant de goretex sau o grefă dermogrăsoasă pentru a preveni readerarea. Zona este abordată printr-o incizie orizontală suprapubiană sau una verticală pe linia mediană.

CREŞTEREA ÎN LUNGIME

La ce creştere ne putem aştepta? Raportându-ne la câteva mii de intervenţii, se pare că media este mai mare de 2,5-3 cm; ocazional s-au semnalat creşteri de până la 7,5-8 cm. Rareori nu se obţine nici un câştig în stare de erecţie, din moment ce sigur există o creştere în lungime cu penisul neerect. 20% dintre pacienţi nu au câştigat decât 1 cm în erecţie, 70% totuşi au câştigat între 2 şi 4 cm, iar 10% mai mult. La aprecierea câştigului în cm nu există nici un indiciu pentru chirurg până în momentul intervenţiei. Ce anume determină acest câştig depinde de natura ligamentului (un ligament mai scurt produce o alungire mai mare), de mărimea porţiunii interne a penisului (de aceasta depinde cât de mult se poate avansa) şi, totodată, de disciplina în tratamentul postoperator, în special folosirea greutăţilor sau a tracţiunii. Pacienţii vor avea un dispozitiv cu greutăţi. Cei mai mulţi sunt mulţumiţi de rezultate, care devin evidente în timp de 3 luni de la operaţie, acestea putând să se îmbunătăţească încă timp de 18 luni.

AŞTEPTĂRI REALISTE

Se obţin rezultate din ce în ce mai bune. Oricum, un aspect important de subliniat este necesitatea de a avea aşteptări realiste. Amintiţi-vă că alungirea penisului are limite! Chirurgul nu poate "crea" lungime prin magie. El poate folosi doar resursele anatomice ale pacientului. Deşi în mod normal se câştigă aproximativ 3-4,5 cm, nu trebuie să fiţi dezamăgit de un câştig de 2 cm. În acest sens, la un penis de 10 cm, 4 cm înseamnă o alungire de 40%. Nu se poate garanta o anumită alungire. O creştere moderată în grosime totuşi poate fi sigură.

Aceste informaţii au ca scop introducerea în noţiunile de bază ale intervenţiei chirurgicale. Clinica Aesthetic Line – www.aestheticline.info tel: 2112998

Comentarii


Macovei

Buna ziua,vreau să-mi lungesc penisul prin desprinderea ligamentelor suspensor SI fundiform de osul pubian!!!Cum trebuie sa procedez ai cat mă costă intervenția???

Oct. 18, 2018, 3:09 p.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha