30
None

Creșterea imunității printr-o metodă personalizată. Nu mai folosiți tratamente la întâmplare, fiindcă fiecare pacient este unic!

Vine sezonul rece. A venit chiar. De aceea, este nevoie să ne pregatim corpul pentru a putea rezista la noile condiții de temperatură și să ne îmbunătațim imunitatea.

Răcelile ne pot afecta destul de mult, iar convalescența poate fi destul de lungă, dacă nu stim ce să facem. Pot apărea complicații, iar iarna se poate transforma dintr-o perioada a bucuriei și a sarbatorilor în una neplacută și grea.

Care este cea mai simplă și durabila metoda prin care putem să stimulam imunitatea?

Medicina integrată Sciencemed vine în ajutorul dvs.cu cea mai eficientă metodă de stimulare a capacității proprii de apărare a organismului în fața factorilor agresori (frig, umiditate crescută, poluare etc). Cum acționează ea? Prin administrarea de remdii homeopate, gemoterapice, fitoterapice și remedii florale bach, în funcție de tipul dvs. constituțional. Aceste remedii sunt testate cu aparate de cea mai mare finețe și se administrează personalizat.

Nu toate tratamentele naturiste indicate pentru întărirea imunitatii se potrivesc la orice persoană. Administrarea lor dupa ureche sau pe încercate ne poate crea dezechilibre majore la nivel celular și energetic. Prin urmare, este mai puțin periculos să nu luam nimic decât să folosim un produs doar pentru ca ne atrage prospectul.

Medicina integrată Sciencemed oferă o diagnosticare integrată a fiecaruia dintre noi la nivel celular, energetic, fizic, mental și emoțional.

Pentru a creste imunitatea corpului sau, altfel spus, propria lui capacitate de reactie in fata factorilor agresori, trebuie administrare acele remedii care sunt adaptate dezechilibrelor energetice și celulare ale fiecaruia dintre noi, dar și propriile noastre gânduri și emoții. Nu putem separa fizicul de latura mental-emoțională individuală, pentru că suntem ceea ce simțim, iar echilibrul nostru energetic este influențat de prorpiile gânduri și emoții. Prin urmare, administrarea unui tratament naturist personalizat este solutia optima de creștere a imunității.

Astazi vă putem întări imunitatea și putem preveni afectiunile de sezon, punând la lucru metodele terapeutice care alcătuiesc medicina integrată Sciencemed. Biorezonanța este metoda care pune în evidență dezechilibrele energetice și testează terapia pentru pacient. În virozele respiratorii de pildă, cel mai adesea găsim blocaje energetice maxime pe frecvențele: virusuri, imunitate și aparat respirator (mucoasa nazală, faringe, laringe, bronhii).

Electrosomatografia evidențiază dezechilibrul la nivel celular și testează efectul remediului homeopat, iar homeopatia, gemoterapia si fitoterapia constituie metode eficiente de profilaxie și tratament .

La ora actuală observăm pe piață, o explozie a numărului de medicamente produse fitoterapice (echinacea, chimen, salcie, cimbru, origanum) și gemoterapice (extracte din muguri de coacaz negru, muguri de calin, muguri de brad, mladite de maces, muguri de carpen sau muguri de mesteacan pufos) ce pot fi utilizate în creșterea imunității. Cum le alegem pe cele mai potrivite dintre ele? Greu în condiții obișnuite! Adeseori, chiar și medicul sau farmacistul sunt puși în dificultatea de a alege, deoarece, teoretic, mai multe dintre ele par a fi potrivite pacientului. Practic, de multe ori se întamplă ca mai multor pacienți cu aceeași patologie să li se recomande același tratament și doar unii să apară efectele pozitive scontate. De ce? Pentru ca fiecare organism reacționează diferit. Fiecare pacient este unic!

Medicina integrată Sciencemed are avantajul că poate personaliza terapia aplicată pacientilor, oricare ar fi aceasta: homeopată, alopată, fitoterapeutică ori gemoterapeutică. Astfel, medicina integrată, acest concept terapeutic inovator, ne poate ajuta să prevenim, cât și să tratăm adecvat bolile sezonului rece, care la început par banale, însă ulterior se pot complica.

În clinicile Sciencemed, homeopatia se folosește cu succes. Dacă remediul homeopatic ales rezonează cu frecvența dizarmonică descoperită la testarea de biorezonanță, el va transforma câmpul blocat și frecvența dizarmonică într-un camp ordonat și o frecvență armonică, realizând reglarea. La Sciencemed poate fi testat medicamentul homeopatic cel mai potrivit pentru preintampinarea recidivei bolilor și se poate obține și un medicament complex, ce cuprinde informația remediului și pe cea a oscilațiilor dizarmonice.

 

București, Str. Cuza Vodă nr. 132, bl. 1, scara 2, apartament 22, parter, interfon 22, sector 4 Programari la telefon 0723.175.208

Buzău, B-dul Unirii, bl. 8C, parter, Programari la telefon 0735.779.330

Cluj Napoca, Calea Mănăștur nr.105, Programari la telefon: 0740.204.633

Timișoara, Piața Badea Cârțan nr. 1, SAD nr. 1, Programări la telefon: 0728.053.976

Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha