30
None

Cum a scapat o pacientă de durerile cervicale, care nu se opreau cu niciun tratament

Pacienta în vârsta de 72 ani se prezintă la Clinica Sciencemed Bucuresti pentru următoarele probleme:

• hipertensiune arterială oscilantă (valorile tensiunii arteriale diastolice ajung la 200mmHg aproape săptămânal );

• dureri de cap difuze cu senzație de vâjaială permanentă accentuată pe partea stângă;

• amețeală în fiecare dimineața când se ridica din pat și deseori în cursul zilei după ce face mai multă treaba ;

• zgomote în urechea stângă;

• dureri permanente la nivelul gambelor cu senzația de picioare reci, aceste dureri sunt accentuate de statul prelungit în picioare;

• senzație permanentă de rece de la nivelul șoldurilor până la nivelul tălpilor;

• furnicături la nivelul mâinilor;

• durere cervicală;

În clinica noastră a efectuat o consultație completă de medicină integrată în scopul stabilirii dezechilibrelor energetice care au contribuit la apariția  simptomelor prezentate și a dezechilibrelor metabolice celulare. Scanarea cu aparatul de biorezonanță a identificat dezechilibre energetice la nivelul chakrelor, meridianelor de acupunctură, energiei vitale, sistemului nervos autonom, imunității, sistemului endocrin, sistemului cardio – vascular și osteo- articular. Electrosomatografia interstițiala a identificat dezechilibre metabolice celulare la nivelul lobilor frontali cerebrali, lobilor temporali, amigdalelor cerebrale, glandei tiroide, arterelor carotide, ficatului, pancreasului, inimii, arterelor intracraniene și coloanei vertebrale.

Cauza simptomelor prezentate este suma tuturor acestor dezechilibre iar cu ajutorul terapiei personalizate pe care am recomandat-o în cadrul consultației de medicina integrată am acționat asupra tuturor acestor dezechilibre.

Scanarea cu aparatul de biorezonanță și electrosomatografia interstițiala au identificat riscuri de îmbolnăvire a unor organe pentru care pacienta nu prezenta momentan simptome.

În cadrul consultației am recomandat tratament homeopat adaptat personalitații pacientei și simptomelor prezentate, remediu floral Bach pentru restabilirea echilibrului emotional , tablete impregnate informational pentru corectarea dezechilibrelor energetice și tratament gemoterapic și fitoterapic adaptat simptomelor prezentate și dezechlibrelor metabolice celulare.

După 4 luni de tratament și 12 de ședinte de echilibrare energetică, tensiunea arterială s-a stabilizat la valori de 130/80 mmHg, durerile de cap s-au rărit foarte mult și au scăzut în intensitate cu 80% (erau zilnice iar după terapie au aparut de cel mult 2 ori pe lună), durerile cervicale s-au remis complet, amețeală apare foarte rar (era zilnică anterior terapiei iar după terapie frecvența a scazut la o dată pe săptamâna), intensitatea unui episod vertiginos a scăzut cu 90%. Furnicăturile la nivelul mâinilor s-au remis complet, iar senzația de picioare reci și durerile la nivelul gambelor apar mult mai rar.

Medicina integrată tratează omul, nu doar bolile de care suferă, noi suntem energie, totul în Univers este energie și avem nevoie de energie și de o terapie personalizată pentru a crește vitalitatea organismului.

Să fii sanatos înseamnă să fii în armonie cu tine însuti și cu tot ceea ce te înconjoară.

Corpul uman are propriile mijloace de vindecare iar rolul terapiei energetice este de a-i reda corpului aceasta capacitate de a se reface singur.

Ședințele de echilibrare energetică cresc forța vitaă a organismului și echilibrează imunitatea.

Fiecare pacient raspunde la terapie în ritmul lui în functie de gravitatea și vechimea afecțiunilor de care suferă. Deasemenea credinta în vindecare joaca un rol foarte important.

Consultația completă de medicina integrată este foarte importantă atât pentru stabilirea unui tratament personalizat cât și pentru identificarea unor riscuri de îmbolnavire a unor organe. Terapia energetică poate reduce aceste riscuri prin creșterea forței vitale a organismului.

Diagnosticul alopat nu este suficient pentru a stabili un tratament eficient. Sunt foarte multe boli ale caror simptome nu pot fi nici macar ameliorate cu tratamentele alopate deoarece nu se actioneaza asupra celor mai profunde niveluri la care se instalează boala inițial, și acestea sunt corpurile informaționale. Deasemenea un tratament complet trebuie să ia în calcul personalitatea fiecărui individ.

În cadrul medicinei integrate daca 10 pacienți se prezintă cu acelasi diagnostic, tratamentul nu este identic pentru toți. Fiecare va avea propriul tratament.

București, Str. Cuza Vodă nr. 132, bl. 1, scara 2, apartament 22, parter, interfon 22, sector 4 Programari la telefon 0723.175.208

Buzău, B-dul Unirii, bl. 8C, parter, Programari la telefon 0735.779.330

Cluj Napoca, Calea Mănăștur nr.105, Programari la telefon: 0740.204.633

Timișoara, Piața Badea Cârțan nr. 1, SAD nr. 1, Programări la telefon: 0728.053.976

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha