47
None

De ce port lentile progresive?

Numele meu este Horia-Alexandru Pîrgă, sunt medic primar oftalmolog, doctor în medicină şi purtător de ochelari cu lentile progresive. În opinia mea, lentilele progressive reprezintă soluţia viabilă modernă de corecţie a presbiopiei, indiferent de vârstă sau dioptrii, cu o singură condiţie: noi să credem în ele

Un cunoscut scriitor motivaţional american, Wayne Dyer, spunea: „vei avea parte de un lucru atunci când vei crede în el”.

Am să vă povestesc cum a decurs întâlnirea mea cu lentilele progresive.

Eu port ochelari de aproape 30 de ani şi totusi am avut ezitări timp de un an de zile înainte de trecerea de la ochelarii cu o dioptrie la cei cu dioptrii multiple:

„Dacă nu o să mă acomodez?”

„Dacă teoria nu coincide cu practica?”

„Dacă au dreptate pesimiştii şi nu optimiştii?”

În realitate, problema de acomodare cu noii ochelari a fost ca şi inexistentă, iar senzaţia de confort şi libertate a vederii, de nepreţuit. Acolo unde există motivaţie şi un dram de răbdare, în scurt timp apar şi rezultatele: o vedere clară, fără limite, la orice distanţă.

Al dvs. doctor de ochi şi purtător de lentile progresive,

Horia-Alexandru Pîrgă, Medic primar oftalmolog

Doctor în medicină

Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha