30
None

Alifia Alpifresh Melkfett cu Extract de Chili şi Propolis

Produsul Melkfett cu Extract de Chili și Propolis este o alifie cu un conținut ridicat în substanțe naturale, destinat menținerii unei stări de confort și relaxării muscular.

Principiul activ al produsului Melkfett cu Extract de Chili și Propolis este asigurat prin combinarea în mod echilibrat a unor componente de propolis (flavone, uleiuri eterice, ta-ninuri) cu acțiune antioxidantă, antiseptică și cicatrizantă, cu extractele naturale de capsici care asigură activarea circulației periferice, ce determină o stare de relaxare și confort.

Un alt elemet esențial care se regăsește în componența Cremei Alpifresh Melkfett cu Chili si Propolis este o fracție specială obținută din petrol. Plante medicinale în amestec cu petrolul, au rolul de a potența efecte terapeutice deosebite ale acestuia.

Petrolul are proprietăţi antioxidante, antitoxice, vasodilatatoare, antireumatice. Substanțele naturale, împreună cu petrolul acționează sinergic și combat durerile reumatismale, acute sau cronice, lombosciatică, spondiloză cervicală, ciocuri sau monturi osoase, cârcei, dureri musculare, articulare, de menisc, degerături, artrită, artroze, umflături și vânătăi.Camforul natural, ardeiul iute, au efecte puternice decongestionante, vasostimulante, tonice și protectoare vasculare. O bună circulație sanguină ameliorează simptomele și disconfortul articulațiilor înțepenite.

Crema pentru masaj încălzitor Melkfett cu Extract de Chili si Propolis este un produs natural, cu un puternic rol terapeutic, care ajută nu doar la calmarea durerilor articulare, ci și la ameliorarea bolilor reumatice, redând mobilitatea articulaţiilor. Datorită formulei complexe și a substanțelor active, crema Melkfett cu extract de Chili si Propolis poate fi utilizată, având efecte deosebite și în cazul, durerilor musculare, a entorselor, fracturilor și contuziilor.

Crema se aplica în zonele de masat, în cantitate redusă, se masează ușor fără a exercita presiune asupra țesutului. Pentru un efect prelungit se acoperă zona masată cu o țesatură din fibre naturale, de preferința lână. Nu este necesară îndepartarea excesului de cremă.Eventuala înroșire a zonei pe care s-a aplicat crema dispare după maximum 30 de minute și constituie dovada eficienței produsului. Daca reacția persistă se recomandă întreruperea utilizării produsului.

Nu se va aplica în jurul ochilor, gurii sau pe răni, escare sau alte zone deschise

Recomandăm sa încercați pe o porțiune mică de piele pentru prima dată Alifia Alpifresh Melkfett cu Extract de Chili si Propolis, sau oricare altă cremă, alifie, pentru a testa dacă nu sunteți alergic la vreun ingredient.Dacă Alifia Alpifresh Melkfett cu Extract de Chili si Propolis 125 g, a trecut testul puteți folosi cu încredere pe o suprafață mare de piele.

Va dorim multă sănătate, că-i mai bună decât toate!

Anro Distribution

Importator şi distribuitor de produse cosmetice, parfumerie, produse de toaletă.

www.anrosm.ro, anro.distribution@yahoo.com

mobil: 0726285810

Comentarii


Cseh barna

Ok

Oct. 13, 2018, 4:52 a.m.
1
0

Cseh barna

Ok

Oct. 13, 2018, 4:56 a.m.
1
0

Carpusor Cristian Liliana

Vreau sa comand 6 cutii.

March 8, 2019, 5:58 p.m.
0
0

LUIZA LAZAR

Buna ziua, va rog sa mi spuneti daca mai este de gasit aceasta crema! Ocaut de doi ani prin plafare si farmacii. As dori doar cateva cutiute! Cu stima,

Nov. 5, 2020, 2:27 p.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha