30
None

Alifia Melkfett cu Extract De Arnică Alpifresh

Arnica montană, pe numele sau stiințific, denumită popular și podbal de munte, carul-padurilor, cujda sau carul-zânelor, crește la peste o mie de metri altitudine, colorând în galben aprins pajisti întregi.

Arnica, sau Arnica montană, este o plantă perenă utilizată intens la prepararea remediilor homeopate și naturiste. Are o mulțime de benefiicii pentru sănătate – află care sunt acestea!

Arnica este o plantă de munte foarte frumoasă, asemanatoare margaretei. Deși nu este recomandată deloc pentru consum (nu bei ceai de arnică, infuzii, nu consumați uleiuri sau diferite preparate), arnica este în schimb extraordinara de eficientă ca tratament naturist pentru vânatăi, entorse, probleme musculare.Fie că suferiți de dureri de picioare, bursită și tendinită, sindromul de tunel carpian sau aveți vânatăi, arnica este foarte utilă.Arnica ajută la îmbunătățirea circulației sangvine, crescând fluxul de substanțe nutritive către muschii inflamați.în plus, arnica ajută și la înlăturarea unor reziduri din leziuni -precum acidul lactic, substanța care provoacă dureri.

Astfel încât Crema emolienta Alpifresh Melkfett cu Extract de Arnică ajuta la vindecă vânătăi și ajută organismul să absoarbă sângele strâns în țesături.Persoanele pasionate de diverse sporturi datorită cărora se aleg cu vânătăi: gimnastică, motociclism, cascadorii kikbox,box, alpinism,ski, etc folosesc cu succes Crema emolientă Alpifresh Melkfett cu Extract de Arnică..Se aplică Crema emolienta Alpifresh Melkfett cu Extract de Arnică de cateva ori pe zi pentru a înlătura durerile și inflamațiile, precum și aspectul inestetic al vanataiilor.

Crema emolientă Alpifresh Melkfett cu Extract de Arnică,având proprietăți antiinflamatorii este indicat și pentru luxații ușoare, dar a nu se aplică pe răni deschise.

În scop homeopat se folosesc florile galbene, bogate în ulei esențial și principii amare, flavonoide, carotenoizi, acizi organici, taninuri, fitosteroli și acizi organici, care se pot recolta pana la începutul lunii septembrie, prin tăierea sau ruperea inflorescențelor. Florile mai au în compoziția lor săruri minerale și vitaminele B1, B2, C si E. Acestea fiind ingredientul principal al Cremei emoliente Alpifresh Melkfett cu Extract de Arnică .Datorită efectelor sale calmante și antiinflamatorii, arnica este cunoscuta de sute de ani, fiind folosită ca plantă medicinală încă din secolul al VI-lea, dupa cum menționează documentele.

Alifia Alpifresh Melkfett cu Extract de Arnica poate fi utilizată pentru urmatoarele afecțiuni:ajută la vindecarea rănilor și a vânătăilor în timp mai scurt, ajută la săderea durerilor musculare, reduce efectele artritei și a inflamațiilor post operatorii, mai poate fi utilizată și la durere de ceafă, sindromul tunelului carpian, eczemă, umflături, înțepături de insecte.

Recomandăm să incercați pe o porțiune mică de piele pentru prima dată Alifia Alpifresh Melkfett cu Extract de Arnică, sau oricare altă cremă, alifie, pentru a testa dacă nu sunteți alergic la vreun ingredient.Dacă Alifia Alpifresh Melkfett cu Extract de Arnica 125 g, a trecut testul puteți folosi cu încredere pe o suprafață mare de piele.

Va dorim multă sănătate, că-i mai bună decât toate!

Anro Distribution

Importator şi distribuitor de produse cosmetice, parfumerie, produse de toaletă.

www.anrosm.ro, anro.distribution@yahoo.com

mobil: 0726285810

Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha