30
None

Alifia cu Gălbenele Alpifresh alină afecţiunile pielii

Gălbenelele înfloresc din luna mai până în septembrie, din zona de şes şi până sus, la munte. În grădini sunt cultivate pentru florile lor galben-portocalii care înveselesc locul.

De-a lungul timpului, culorii galbene i s-au atribuit diferite semnificaţii, unele măgulitoare, altele mai puţin plăcute. Sunt însă persoane pentru care culoarea galbenă înseamnă viaţă, lumină, bogăţie, optimism, iubire dar, mai ales, sănătate.

Când priveşti o întindere de pământ presarată cu flori galbene de câmp cum sunt gălbenele, iţi vine să crezi ca însuşi Soarele şi-a trimis pe Pămant câte un strop din trupu-i fierbinte ca să aline şi să fie de leac omului care suferă.

Alifia cu Galbenele Alpifresh, cuprins într-un recipient  este tot ce ne trebuie pentru a oferi pielii noastre hidratare şi îngrijire.

Alifia cu Galbenele Alpifresh  este un produs  natural, fără adaosuri de conservanţi sau ingrediente care de care mai dubioase. Datorită substanţelor hrănitoare, crema stimulează procesul de dezvoltare celulară a pielii. Din acest motiv, Alifia cu Gălbenele Alpifresh este bună şi sănatoasă pentru pielea noastră, pentru îngrijirea şi înfrumuseţarea sa.

Alifia cu Gălbenele Alpifresh, fiind foarte grasă, are rolul de a înmuia pielea şi de a o hidrata în profunzime. Totuşi, tocmai pentru că este atât de grasă, se aplică într-un strat extrem de subţire şi se întinde foarte bine pentru a intra rapid în piele şi pentru a-i permite acesteia să respire.

În sezonul rece, când vântul şi frigul agresează pielea şi buzele foloseşte cu încredere Alifia cu Gălbenele Alpifresh.

Aceasta este mult mai sănatoasă şi mai hidratantă decât orice balsam de buze achiziţionat din comerţ, aşa că nu ezita să iţi cumperi o  Alifie Melkfett cu Gălbenele de la Alpifresh, pe care să o ţii în permanenţă la tine şi de care să te foloseşti ori de câte ori ai nevoie.

Nu numai că va înmuia buzele şi le va hidrata intens, dar le va oferi şi un luciu foarte frumos.Alifia cu Gălbenele Alpifresh este incredibil de bună pentru tratarea coşurilor, a acneei sau a altor probleme ale pielii. Aceasta are efect antibacterian, antiseptic şi cicatrizant. Este, de asemenea, foarte utilă în cazul arsurilor provocate atât de razele puternice ale soarelui, cât şi de cele provocate de foc.
 
Pielea bolnavă se vindeca mai uşor dacă pe porţiunea afectată se aplică Alifie cu Galbenele Alpifresh.
 
Anro Distribution
Importator şi distribuitor de produse cosmetice, parfumerie, produse de toaletă.
www.anrosm.ro,
anro.distribution@yahoo.com
mobil: 0726285810

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha