30
None

BioKrill Active – Un Omega 3 DIFERIT!

Compania PHARMALINK îi provoacă din nou pe toţi cei cu obiceiuri de viaţă sănătoase, prin lansarea celui mai recent produs din portofoliul de suplimente alimentare, BioKrill Active. Suplimentul BioKrill Active este un produs în acord cu noile tendinţe dovedite de studii clinice şi cercetări de piaţă privind surse superioare de acizi graşi Omega 3, pe bază de ulei de krill, Euphausia Superba, pescuit prin tehnologie eco, din apele curate, nepoluate şi reci ale Antarcticii.

Acizii grași Omega 3 sunt esențiali pentru corpul omenesc. Aceștia nu sunt produși de organismul uman deci trebuie aduși din alimentație (în cantități foarte mici) și prin aport special în formă concentrată (suplimente alimentare).

BioKrill Active este un supliment alimentar utilizat pentru menținerea sănătații inimii și a vaselor de sânge, datorită celor 2 acizi grași Omega 3 (DHA și EPA). BioKrill Active se prezintă sub formă de capsule gelatinoase ce conțin ulei din krill, bogat în Omega 3. Compoziția si gramajul corespund dozelor confirmate de studiile clinice, aspect esential in garantarea rezultatelor, facând din BioKrill Active o solutie de calitate superioara și de încredere. În plus, produsul se prezintă în sticlă de aluminiu cu certificat alimentar care pastrează temperatura constantă pentru mult timp.

BioKrill Active te protejează împotriva bolilor cardiovasculare datorate aterosclerozei, are un impact pozitiv pe profilul lipidic, prin reducerea colesterolului total, reducerea LDL-ului si cresterea HDL-ului, scăderea trigliceridelor, îmbunătățește sănătatea articulațiilor, reduce inflamațiile, îmbunătățește calitatea vederii.

Sursa de ulei de krill – tehnologie ecologică de recoltare din apele fără poluanți ale Oceanului Antarctic

Sursa uleiului de krill este un tip de crevete din Antarctica (Euphausia superba), parte din organismele ce formează bioplanctonul , cea mai mare biomasă din lume si se găsește in apele adânci și reci ale Antarcticii. Acești creveți se hrănesc cu bioplancton și conțin mai mulţi nutrienţi decât toate celelalte specii care sunt folosite ca mâncare de către om. Krill-ul de Antarctica este un crustaceu semi-transparent, dominant în eco sistemul Antarctic. Denumirea sa își are originea în cuvântul norvegian krill, care înseamnă “mâncare pentru balene”. Euphausia superba se poate găsi numai în apele intacte ale Oceanului Antarctic, unde nu există nici o acumulare de poluanți. Metoda de pescuit este patentată, garantează calitatea și evită prinderea altor viețuitoare marine. Krill-ul de Antarctica are niște enzime digestive foarte puternice ce îl fac să se autodistrugă înainte de a fi procesat. Cu tehnologia eco de pescuit de la Aker, crevetii sunt pescuiti vii si ajung la bord unde sunt procesați imediat. Eco-pescuitul înseamnă că echipamentele de pescuit ramân sub apa iar creveții sunt extrași printr-un furtun sub flux de apa și sunt trimiși în instalația de prelucrare de la bordul navei. Prin intermediul unui mecanism special, capturile accidentale sunt separate și eliberate fără nici un prejudiciu.

Mecanism de acțiune:

Uleiul de krill conține o sursă bogată de acizi grași polinesaturați cu lanț lung, concentrați sub formă de fosfolipide, precum și un puternic antioxidant, astaxantina. Astaxantina este un antioxidant greu de egalat în protecția acizilor grași nesaturați de acțiunea radicalilor liberi.

Efectele BioKrill Active asupra sistemului cardiovascular sunt:

► Reducerea LDL

► Creșterea HDL

► Reducerea trigliceridelor

► Reducerea Proteinei C-reactivă

Principalele beneficii ale administrării de BioKrill Active sunt îmbunătățirea sănătății sistemului cardiovascular și a articulațiilor, reducerea inflamațiilor, îmbunătățirea calității vederii și pre-venirea degenerescenței maculare.

BioKrill Active este produs de Alkaloid și importat de SC PHARMALINK SRL. 

Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați www.biokrill.ro 

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha