22
None

Detoxifierea

     Detoxifierea este un concept concretizat într-un esafodaj teoretic si practic. Observaţiile multicentrice au confirmat că printr-o alimentaţie haotică şi un stres prelungit se poate induce formarea de reziduuri care nu se mai pot elimina în totalitate.

     Aceste reziduuri se acumulează treptat producându-se intoxicaţii grave cu efecte nefavorabile asupra proceselor fiziologice.

     Procedurile de detoxifiere sunt variate adresându-se atât organismului aparent sănătos cât şi celor cu patologie asociată.

     Regimul alimentar neadecvat, stresul cotidian la care suntem supuşi, folosirea haotică a antibioticelor determină şi tulburări frecvente la nivelul tractului digestiv – sindromul colonului iritabil. Astfel, microflora normală a tubului digestiv se distruge. Apar tulburările de tranzit intestinal, o absorbţie mai scăzută a nutrienţilor, balonările şi flatulenţa, intoleranţa faţă de unele alimente. De asemenea, se deschide o breşă în mecanismele de apărare a organismului, astfel încât microorganismele patogene cu poarta de intrare la nivel digestiv pot ataca organismul (se pot localiza şi începe să se dezvolte colonii de Escherichia colli, Helicobater pylori etc.). Creşte riscul de apariţie a gastritei, a ulcerului. Flora de putrefacţie de la nivelul colonului se dezvoltă excesiv, tulburând echilibrul normal, apărând simptomele colonului iritabil.  

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha