None

Oboseala cronică, o problema?

     Medicina Integrată Sciencemed ne propune cea mai eficientă soluţie de tratament

     Stresul cotidian, factorii poluanţi fizici şi chimici din atmosferă, programul tot mai încărcat de la serviciu prin ore suplimentare sau necesitatea de a lucra la mai multe joburi, poluarea alimentară prin consumul de alimente tot mai bogate în E-uri şi orele neregulate la care servim mesele, programul tot mai redus de odihnă, propriile noastre gânduri şi emoţii negative ne fac să ne simţim din ce în ce mai “lipsiţi de energie”. Spunem că suntem obosiţi, unii dintre noi considerând normal acest lucru, şi nu luăm măsuri, alţii, dimpotrivă, apelează la suplimente alimentare pe bază de minerale şi vitamine, mergem la o sală de fitness sau facem plimbări în aer liber, iar cei mai puţini merg la medic să-şi facă analizele şi pentru a primi un sfat profesionist.

     Care este cea mai corectă abordare şi ce înseamnă de fapt oboseala aflăm de la specialiştii Clinicii de Medicină Integrată Sciencemed.

      Oboseala poate apărea ca simptom izolat şi, în acest caz, dacă mergem le medicul de familie, analizele clinice şi paraclinice vor fi normale; de asemenea, poate apărea în contextul unor afecţiuni endocrine, digestive, cardiovasculare, pulmonare, ginecologice, dezechilibre metabolice, afecţiuni ale sistemului nervos, caz  în care analizele clinice şi paraclinice sugerează boala cauzală.

     Oricare ar fi cauza oboselii, drumul parcurs pentru identificarea ei este lung şi anevoios atunci când apelăm la medicina clasică - avem nevoie de consulturi multidisciplinare (medic de familie, endocrinolog, ginecolog, cardiolog, ecografist, internist etc.), de analize de sânge, radiografii, ecografii, iar tratamentul se adresează strict acestei cauze, nefiind adaptat la fiecare pacient în parte.

     Timpul tot mai puţin pe care-l acordăm sănătăţii ne împiedică să mergem în mai multe locuri pentru a afla de ce ne simţim obosiţi.

     Medicina Integrată Sciencemed poate realiza acest lucru într-o singură consultaţie completă şi poate oferi cel mai eficient tratament personalizat, adaptat la pacient, nu la boală.

    Consultaţia completă constă în scanarea corpului la nivel fizic cu ajutorul Electrosomatografiei interstiţiale. Această investigaţie, de ultimă oră, ne permite să vizualizăm funcţia celulară la nivelul tuturor organelor şi sistemelor din corp în numai 3 minute; de asemenea, ne permite să determinăm stresul oxidativ la nivel celular, valorile interstiţiale ale ionilor, hormonilor (tiroidieni, paratiroidieni, hipofizari, adreno-corticosuprarenalieni, sexuali etc.), valorile mineralelor (calciu, magneziu etc.), apa totală din corp, apa intracelulară şi extracelulară, valorile glucozei şi lipidelor la nivelul spaţiului intercelular. Acest lucru este foarte important, deoarece modificările celulare şi intercelulare preced cu mult timp modificările din sânge şi apariţia simptomelor de boală, ele fiind cauzate de dezechilibrul energetic care va fi diagnosticat în cadrul consultaţiei complete cu ajutorul Biorezonanţei Paul Schmidt.

     Această investigaţie de mare fineţe permite diagnosticarea stării de boală la nivelul ei cel mai profund, şi anume nivelul energetic, al cărui dezechilibru constituie însăşi cauza bolii. Diagnosticarea dezechilibrului energetic cu ajutorul Biorezonanţei Paul Schmidt este foarte importantă, deoarece permite stabilirea unui tratament personalizat, în timpul consultaţiei putându-se testa, cu ajutorul aparatului, remediile homeopate, gemoterapice sau fitoterapice care urmează a fi administrate sau chiar medicaţia alopată sub care se află pacientul în momentul consultaţiei.

     Durata totală a unei şedinţe de diagnosticare completă este de 2 ore, incluzând atât cele 2 aparate cât şi anamneza homeopată, care ia în calcul nivelul fizic, mental şi emoţional al pacientului.

     Marele avantaj pe care Medicina Integrata Sciencemed îl aduce în managementul oboselii constă în faptul că, într-o singură şedinţă, pot fi identificate toate cauzele la nivel fizic şi energetic, folosind aparatură de ultimă oră şi metode neinvazive şi se poate stabili un tratament personalizat adaptat pentru fiecare pacient în parte.

    Fie că este un simptom izolat, fie că este cauza unei boli, oboseala trebuie tratată din timp, deoarece această “ lipsă de energie”, cum obişnuim adeseori să o numim, poate produce dezechilibre profunde fizice şi energetice, care pot degenera în viitor în boli mult mai severe.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha