22
None

Purificator digestiv complet TRIFYLA Tablete

Tryfila este un supliment alimentar 100% natural ayurvedic, din plante medicinale indiene: Emblica officinalis (Amla), pulbere de fructe, Terminalia chebula (Haritaki), pulbere de fructe, Terminalia belerica (Bibhitaki), pulbere de fruct, Acacia arabica (Guma acacia - excipient)

Amestecul acestor trei fructe cunoscute din vechime pentru conținutul foarte bogat de fitonutrienți susțin sănătatea și funcționarea normală a sistemului digestiv. Asigură normalizarea acidității gastrice, a secreției și funcționării enzimelor digestive, protecția mucoasei gastrice și intestinale. Menținerea tranzitului intestinal normal asigură restabilirea frecvenței și consistenței scaunelor susținând eliminarea din tubul digestiv a toxinelor provenite din alimentație sau o digestie deficitară, echilibrând astfel procesul natural de detoxifiere. Datorită controlului asupra bacteriilor și fungilor contribuie la menținerea echilibrului florei intestinale care are un rol esențial în procesul de digestie și imunitatea organismului. TRIFYLA ajută sistemul hepato-biliar prin susținerea regenerării celulelor hepatice, menținerea în parametrii normali a nivelului enzimelor hepatice și a secreției și fluxului biliar. Conţinutul mare de vitamina C contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la susținerea sistemului imunitar.

Proprietăţile plantelor din compoziţie:

Emblica officinalis - pulberea din fructe de Amla are un conținut foarte ridicat de vitamina C și alți fitonutrienți esențiali în susținerea sistemului imunitar prin formarea de globule albe și anticorpi implicați în lupta împotriva infecțiilor bacteriene sau virale. Fructele au proprietăți antioxidante puternice, protejând organismul de stresul oxidativ și procesele degenerative. Susțin digestia și procesul de detoxifiere menținând funcționarea normală a organismului, sporind starea de sănătate, vitalitate și longevitate.

Terminalia chebula - pulberea de fructe este un laxativ natural care normalizează tranzitul intestinal și reduce balonarea și durerile abdominale asociate. Prin reglarea frecvenței scaunelor, purifică organismul pe cale naturală. Fructul este un laxativ ușor, asigurând mobilitatea normală a sistemului digestiv, stimulează apetitul, sistemul hepatobiliar și este adjuvant în cure de slăbire. Ingredientele active (taninuri, flavone) combat radicalii liberi formați în procesele metabolice, sprijinind organismul în caz de stres oxidativ.

Terminalia belerica - fitonutrienții din pulberea de fructe susțin metabolismul lipidic, procesele  de detoxifiere la nivelul ficatului și mențin funcționarea normală a tranzitului intestinal. Componentele bioactive asigură normalizarea aciditații și integritatea mucoasei gastrice.

Trifyla - comprimate contribuie la:

• menținerea stării de sănătate a sistemului digestiv;

• digestie normală prin normalizarea acidității gastrice, a secreției și funcționării enzimelor digestive, protecția mucoasei gastrice și intestinale;

• mobilizarea și eliminarea toxinelor din sânge și în special curăţarea și detoxifierea colonului, sănătatea sistemului hepato-biliar prin susținerea regenerării celulelor hepatice, menținerea în parametrii normali a nivelului enzimelor hepatice și a secreției și fluxului biliar;

• susținerea capacității de autoapărare prin protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și susținerea sistemului imunitar.

Funcționarea normală a sistemului digestiv, imunitar și antioxidant contribuie la menținerea vitalității și sănătații întregului organism.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha