46
None

Actavis a lansat Ferlidona, o nouă gamă dedicată femeii, care include teste diagnostic și acid folic cu vitamine

Bucureşti, Ianuarie 2014Actavis a introdus pe piaţa românească o gamă nouă dedicată femeilor care au grijă de sănătatea lor. Dispozitivele medicale şi suplimentele alimentare vin în ajutorul femeilor care doresc să depisteze la timp apariţia unor afecţiuni în sfera genitală şi a celor care planifică mai curând sau mai târziu o sarcină.

“Frumusețea vine din interior iar starea de bine a corpului are un impact semnificativ asupra feminității. Produsele din gama Ferlidona sunt destinate femeilor care au grijă deele, care își doresc o familie și vor să fie informate cu privire la sănătatea lor”a declarat Laura Dan - OTC Manager Actavis.

O sarcină presupune mai multe etape, iar pentru fiecare dintre ele, Ferlidona rămâne un partener de încredere.

Prima etapa este planificarea iar Ferlidona Test de ovulație determină ovulaţia într-un singur pas, prin măsurarea nivelului urinar al hormonului luteinizant. Testul indică cele mai favorabile două zile pentru concepţie, cu exactitate de 99%, dovedită în studii clinice.

Apoi este indicat Ferlidona Test de sarcină, un dispozitiv medical tip stilou, necesar pentru detectarea precoce a sarcinii, în maxim 5 minute de la efectuarea testului. Acest test depistează prezenţa gonadotropinei corionice specifică sarcinii chiar şi la valori foarte mici ale acesteia(20mUI/ml), cu o exactitate >99%.

Sarcina înseamnă formare de organe și țesuturi noi și un volum circulator mai mare. Pentru a acoperi aceste procese complexe, corpul are nevoie de o cantitate suficientă de nutrienți alimentari bine echilibrați dar și de vitamine și minerale esențiale dezvoltării normale a organismului.

Ferlidona Acid folic cu vitaminereprezintă o necesitate nutriţională pentru femeile care doresc să rămână sau sunt însărcinate, precum şi pentru femeile care alăptează. Preparatul conţine acid folic, betacaroten (precursor al vitaminei A), vitamine din grupul B (B1, B2, B6, B12, biotină, niacină, acid pantotenic), vitamina C, vitamina E, iod şi nu conţine gluten sau lactoză.

Infecțiile tractului urinar sunt foarte des întâlnite, în special la femei, jumătate dintre ele având cel puțin un episod de-a lungul vieții. Diagnosticul se pune de obicei clinic, pe baza simptomelor şi semnelor şi este confirmat prin analiza urinei.

Ferlidona aduce pe piaţă testul tip bandă, special conceput pentru a identifica acasă prezenţa în urină a  proteinelor, leucocitelor şi nitriţilor. Prezenţa acestora în urină poate anunţa o infecţie urinară, deşi pot exista şi alte cauze ale prezenţei lor în urină. Beneficiile analizei tip bandă constau în uşurinţa utilizării şi rapiditatea obţinerii rezultatelor (în decurs de 5-10 secunde), precum şi obţinerea rapidă a unui semnal de alarmă care ne îndrumă către medic pentru precizarea cauzei infecţiei şi prescrierea tratamentului specific.

Ferlidona Test pentru infecţiile tractului urinarasigură o identificare calitativă a unei posibile infecţii urinare prin detectarea în urină a prezenţei proteinelor, nitriţilor şi leucocitelor. Rezultatele testării au demonstrat un diagnostic cu sensibilitate şi specificitate de 100%.

Vaginoza bacteriană este infecţia vaginală cea mai des întâlnită. Cu siguranţă, până în prezent, oricare dintre femei s-a confruntat cu aceasta, fie şi doar o dată. Cea mai familiară reacţie pe care aceasta o cauzează este secreţia vaginală anormală, de regulă cele mai afectate fiind femeile ce au atins vârsta reproductivă sau cele la menopauză.

Ferlidona Test pentru pH vaginaleste un dispozitiv medical de diagnosticare, care măsoară pH-ul vaginal printr-o manevră rapidă, simplă şi nedureroasă. Ajută femeile să depisteze dezechilibrele mediului vaginal.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha