None

Barbatii si chirurgia estetica

Societatea de azi pune mare preţ pe aspectul tănăr şi prezentabil. Din ce în ce mai mulţi bărbaţi de diferite vârste şi moduri de viaţa, apelează la metode de chirurgie plastică in scop estetic şi cosmetic. Ţelul bărbăţilor de obicei este ca sa aiba un nas mai potrivit, o faţa mai tânară sau o talie mai subţire. La acestea se adăugă şi acoperirea zonelor de calviţie sau alte deficienţe estetice accidentale sau datorite vârstei. Evident, procedurile operatorii folosite pentru a atinge aceste ţeluri iau în considerare factori de genul grosimii pielii, linia bărbii, sau tipologia corpului.

Este important să aveţi aşteptări realiste asupra resultatelor operaţiei. Amintiţi-vă ca medicul chirurg va realiza o îmbunătăţire şi nu perfecţiune. Nu uitaţi ca vârsta şi sănătatea au un rol important in calitatea rezultului.

Care sunt optiunile:

Schimabarea trăsăturilor faciale : blefaroplastia, rinoplastia şi implantele faciale se realizează în general la fel pentru bărbaţi şi femei. Totuşi este important să–i spuneţi chirurgului dacă doriţi o imagine mai masculină a feţei dvs. cum ar fi o bărbie mai proeminentă, pomeţi mai mari sau un nas mai puternic.

Implantul de par : Principalul aspect pentru bărbaţii care se gândesc la implantul de păr este durata. Implantul de păr care să ducă un aspect natural al părului necesită multiple intervenţii chirurgicale cu timp de recuperare îndelungat (18 luni până la 2 ani). Dacă munca sau stilul dvs. de viaţă nu este compatibil cu acest tratament îndelungat cereţi chirurgului alternative la transplantul de păr .

Liposucţia: forma ideală a corpului masculin este considerată a fi suplă şi atletică, cu umeri largi, abdomen plat, si coapse înguste. Totuşi pe măsura ce bărbaţii îmbătrânesc grăsimea tinde să se acumuleze pe abdomen şi în flancuri, în regiunea sânilor (ginecomastie), şi de-a lungul bărbiei si gâtului. În multe cazuri liposucţia poate corecta eficient aceste probleme

Abdominoplastia: Poate fii aleasă de bărbaţi care au pielea abdominală ce atârnă (de obicei după slăbire excesivă), muşchii abdominali lăsaţi şi sau hernii neglijate. Este o operaţie de anvergură ce îndepărtează excesul de grăsime, strânge muşchii peretelui abdominal şi îngustează talia.

Îmbunătăţirile aspectului musculaturii : se realizează folosind implante cosmetice. Implantele de gambă, folosite iniţial pentru a restaura aspectul gambei în urma accidentelor sau victimele poliomielitei sunt folosite acum pentru a crea un aspect cosmetic plăcut la nivelul gambei. În mod similar se pot folosi implantele de pectorali etc.

Implantul testicular : O serie de studii au descris efectele psihologice negative ale pierderii sau lipsei unui testicol. deasemenea alte studii au sugerat ca implantul testicular ( denumit si protezare testiculara) duce la o buna imagine de sine si e asociata cu un unalt grad de satisfactie a pacientului.

Zilele şi săptămânile imediat postoperatorii sunt critice pentru obţinerea unui bun rezultat. Dacă aveţi un ajutorsi sprijin din partea cuiva apropiat şi vă odihniţi suficient veţi creşte şansele pentru o recuperare mai bună şi mai scurtă.

Clinica Aesthetic Line

www.aestheticline.info

Bdl. Dacia nr51,Sector 1

Tel:021-2112998

Fax:021-2114416

1


Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha