None

Cum sa slabim?

Se poate afirma ca obezitatea a devenit o tulburare metabolica pandemica. Severitatea  complicatiilor asociate - cardiovasculare, neurologice, metabolice, digestive, respiratorii, osteoarticulare si oncologice reuneste medici din diverse specialitati in studiul acestei patologii. Stilul de viata este de cele mai multe ori implicat, alaturi de factori genetici sau de cauze secundare - endocrine, medicamentoase. Astfel, din planul de tratament nu trebuie sa lipseasca dieta individualizata si exercitiul fizic. Si aspectul psihologic are la randul sau o deosebita importanta, iar terapia comportamental-cognitiva si sprijinul familiei contribuie la motivarea pacientilor. Natura ne ofera cu generozitate remediile sale uimitoare, verificate de-a lungul timpului si studiate atent de farmacologi in ultimele decenii.

 

JIANG ZHI JIAN FEI WAN - Shou Fu : Pollen , Notoginseng , Astragalus Membranaceus , Radix Polygoni Multiflori, Rhizoma Alismatis, Herba Artemisiae capillaries, Fructus Crataegi, Radix Codonopsis Pilosulae, Semen Raphani, Rhizoma Rhei

Componentele formulei au afinitate pentru meridianele splina, ficat, stomac, rinichi. Actiune drenoare – diuretica, de stimulare a peristaltismului, hipolipemianta, hepatoprotectoare, antioxidanta, antiageing (Astragalus, Polygonum). Este indicata in special persoanelor cu retentie hidrosalina, constipatie, dislipidemie, steatoza.

Se administreaza 2 capsule de 2 ori pe zi.

SLIMMING DAI DAI HUA – Fructus Aurantii Immaturus

Efect intens tonifiant, de stimulare a sistemului nervos central, hipolipeminat, catabolic, antioxidant; inhiba apetitul. Rezultatele apar repede, din primele 2-3 saptamani.

In tratatele mai vechi de farmacologie nu se insista asupra aspectului catabolic. Studiile insa au aratat reducerea greutatii corporale si inhibarea apetitului. Discutii controversate au fost generate de produsii activi din portocala amara, sinefrina si N-metiltiramina, care stimuleaza receptorii adrenergici. Insa efectele catecolaminice importante apar in utilizarea intravenoasa. Pentru siguranta, nu se recomanda persoanelor hipertensive, cu tahiaritmii, boala coronariana ischemica sau in caz de sarcina.

Se administreaza 1 capsula/zi dimineata sau 1 capsula la 2 zile

Dieta trebuie sa fie echilibrata, cu 2-3 mese pe zi, fara cafea, cacao sau alcool, cu min 2-3 litri de apa zilnic.

SLIMMING – Panax Ginseng, Camellia Sinensis, Semen Cassiae, Fructus Crataegi

Formula tonica, puternic antioxidanta, drenoare, hipolipemianta, indicata mai ales persoanelor cu astenie, dislipidemie, steatoza, sindrom metabolic.

Se administreaza 2 capsule de 2 ori pe zi.

SLIM LEAN - Semen Cassiae, Folium Mori, Fructus Crataegi, Mespilus Germanica, Nymphaea lotus, Glycine max - soia, fibre

Actioneaza mai ales asupra profilului lipidic, fiind indicata in sindromul metabolic si in steatoza. Se administreaza 2 tablete de 2 ori pe zi.

SLIMMING TEA – Camellia Sinensis, Semen Cassiae, Psyllium, Gynostemma Pentaphyllum, Nymphaea lotus

Combinatie de plante frecvent utilizata in China, cu efect antioxidant, hipolipemiant, hepatoprotector, mineralizant. Mentine elasticitatea pielii si tonusul general.

Dr Anca Lojnita - geriatrie, homeopatie

BBM Wellness Center

www.bbm-medical.ro

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha