48
None

ONCONECT, platforma online pentru pacienții oncologici în lupta cu chimio și radioterapia

„Timpul nostru este limitat. Dar fiecare zi în care îmi provoc cancerul și supraviețuiesc este o victorie pentru mine” - Ingrid Bergman

Pacienții oncologici au nevoie de cât mai multe forțe pentru a-i ajuta în lupta cu cancerul - nu doar la nivel de diagnostic și tratament, ci și pentru creșterea calității vieții și a gradului de confort.
Scopul nostru, prin platforma Onconect, este să venim în întâmpinarea pacienților oncologici cu sfaturi și produse pentru a reduce efectele secundare cauzate de tratamentele pentru cancer. Dorim ca pacienții să-și restabilească încrederea prin starea de bine, prin combaterea și ținerea sub control a efectelor secundare ale unui tratament atât de agresiv.
Multe dintre efectele secundare scad semnificativ calitatea vieții pacienților, iar impactul psihologic la apariția oricăror modificări nedorite la nivelul organelor și sistemelor poate fi major.
Oferim o selecție de produse adaptate perfect persoanelor care suferă în urma chimioterapiei și radioterapiei, ținând cont de inovație, de eficiența clinică și beneficiile dovedite ale produselor selectate.


Complicații la nivelul pielii și unghiilor
Toxicitatea cutanată (roșeața, mâncărimile, uscarea și descuamarea pielii, sindromul mână-picior, radiodermita) este prevenită și ținută sub control cu produsele EVAUX Laboratoires, Beaute Pacifique și Defiant Beauty.
Unghiile pot fi afectate major după tratamentul cu unele citostatice astfel că devin moi, dureroase, friabile, până la desprinderea patului unghial.

Complicații la nivelul mucoaselor
- la nivelul mucoasei orale
Produsele bioXtra și EVAUX Laboratoires, reduc și previn leziunile mucoasei orale și a durerii asociate, compromiterea nutrițională și efectele adverse asociate tratamentului: mucozite orale, xerostomie (așa numita "uscarea gurii"), afectarea danturii, etc.
- la nivelul mucoasei vaginale
Produsul Evaux Laboratoires duce la calmarea atât de necesară în cazul unora dintre cele mai frecvente efecte secundare în tratamentul cancerului pentru femei.

Afectarea părului
THYMUSKIN®, șampon și ser tratament pentru căderea părului, a devenit de peste 30 de ani unul dintre liderii mondiali în acest domeniu. Acțiunea completa asigură succesul tratamentului pentru căderea părului și regenerarea sănătoasă a acestuia, recomandat atât pentru bărbați, cât și la femei, fără efecte secundare. Studiile clinice au relevat rezultate pozitive, repetate și convingătoare în alopecia indusă de chimioterapie.

Starea de bine și sentimentul de normalitate
În lupta contra cancerului contează restabilirea încrederii. Turbanele și eșarfele medicinale Christine Headwear, produse de stiliști danezi, au scopul de a oferi femeilor care suferă de căderea părului o reală alegere dintr-o gamă largă de produse naturale și îndelung testate, plăcute la atingere, ce mențin un sentiment de normalitate, feminitate și demnitate.
Ne propunem extinderea în continuare a portofoliului, astfel încât pacienții să găsească în Onconect un partener de încredere pentru combaterea efectelor secundare apărute în timpul terapiei oncologice.

Nu uitați, calitatea vieții contează!
Vă mulțumim pentru încredere!


Pharmconnect Services
+40 720 110 363
office@pharmconnect.ro
www.onconect.ro


Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha