48
None

Imagistica de diagnosticare

Unul dintre cele mai importante elemente ale unei vizite reușite la doctor este ca diagnosticul pe care îl primim să fie corect. De la inventarea lor, în 1895, radiografiile sunt utilizate de medicii din toată lumea pentru imagistica non-invazivă de înaltă rezoluție. Recent, a apărut o serie de noi metode de contrast, care extind aplicațiile biomedicale ale radiografiilor și promit să îmbunătățească dramatic capacitatea de studiu a biochimiei și a patologiei bolilor respective.
În ultimii ani, tehnologia medicală a cunoscut un avans tehnologic considerabil, iar instrumentele folosite pentru evaluarea clinică sunt din ce în ce mai performante și permit diagnosticarea mai rapidă și mai precisă a diverselor afecțiuni. Cu toate acestea, în alegerea aparaturii pentru acest domeniu trebuie să se țină cont și de nevoile personalului medical. De aceea, LG oferă monitoare pentru analize clinice, concepute nu doar pentru o diagnosticare precisă, ci și pentru protejarea vederii medicilor.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha