30
None

Terapii naturale eficiente în durerea în gât

Cele mai frecvente tipuri de infecţii la nivelul gâtului, specifice sezonului rece, sunt: inflamaţia amigdalelor, frecvent bacteriană (streptococ) dar și virală; faringita - infecţie mai ales virală; laringita - inflamaţia mucoasei laringiene, ce apare frecvent la schimbările climatice și eforturi vocale.

Simptomele întâlnite în aceste infecţii sunt variate: durere în gât, disconfort sau durere la înghiţire, gât uscat, iritat, răguşeală, usturime sau mâncărimile în gât; alte simptome posibile: nas înfundat, tuse, strănut, dureri de cap, dureri musculare, ale globilor ocular, febră, inflamarea ganglionilor limfatici de la nivelul gâtului etc
Gâtul, la fel și gura, reprezintă o poartă de intrare a microbilor în organism; de aceea la acest nivel există mecanisme de apărare puternice: sistemul limfatic, amigdalele, saliva prin compoziția ei; mucoasa contribuie de asemenea la protejarea organismului: dacă este integră, fără leziuni, hidratată corespunzător, rolul ei este asigurat.
Ca recomandare, pe lângă preparate cu efect antiinflamator și/sau antiinfecțios, este importantă refacerea stratului de mucus, hidratarea lui și creșterea imunității locale. Un produs fitoterapic pe care vi-l recomand este Fiorda – comprimate gumate pentru supt (în trei forme de prezentare: cu aromă de coacăze negre, lămâie și Fiorda Junior cu aromă de zmeură), care realizează protecția mucoaselor în caz de iritație la nivelul gâtului – durere, usturime, uscăciune, prurit; răgușeală, tuse seacă, iritativă. Cele 3 forme de prezentare conțin fiecare câte două plante, în principal cu acțiune emolientă și de hidratare a mucoaselor și una cu acțiune de susținere a imunității.
Principalul constituent, aflat în toate cele 3 forme de prezentare este Lichenul de piatră islandez (100mg/comprimat), care acționează prin formarea unui film protector pe mucoasele cavității orale, gâtului, laringelui și corzilor vocale, hidratându-le și asigurând protejarea lor și o funcționalitate crescută, cu eficiență și în calmarea acceselor de tuse iritativă.
Fiorda – comprimatele cu aromă de coacăze negre sau lămâie mai conțin extract de Nalbă de grădină și extract din fructe de Măceș, care completează și prelungesc efectul emolient și de hidratare a mucoaselor și au în plus acțiune imunostimulatoare locală, vitaminizanță și antioxidantă.
Fiorda Junior – conține pe lângă Lichenul de piatră islandez, extract din inflorescențe de Tei și lactoferină. Teiul calmează gâtul iritat, susține funcționarea optimă a corzilor vocale și întărește imunitatea. O prezență deosebită este lactoferina, proteină din lapte care se regăsește și în salivă, lacrimi și laptele matern, cu acțiune imunostimulatoare. Este un element esențial al sistemului imunitar, deficiențele de lactoferină putând duce la tulburări imune. Suplimentarea resurselor lactoferinei susține producția sa naturală în organism. Prezența lactoferinei în produsul destinat copiilor este mai importantă decât la adulți, deoarece copiii nu au sistemul imunitar la fel de bine dezvoltat ca adulții.
Fiorda conține ingrediente active 100% naturale, are gust plăcut, efect rapid, nu aderă de mucoasa cavității bucale și se poate administra de la 4 ani. Este un produs sigur inclusiv pentru femei însărcinate, care alăptează și persoane cu diabet.

În concluzie
Administrarea pastilelor gumate Fiorda, poate constitui o opțiune în caz de:

  • răceli,
  • afecțiuni care determină respirație pe gură și uscăciunea mucoaselor (adenoidite, obstrucție nazală etc);
  • dacă sunteți fumător sau vă suprasolicitați vocea, cu apariția răgușelii;
  • în caz de expunere la aer condiționat, în mașină sau în casă;
  • dacă consumați  medicamente ce provoacă uscăciunea mucoasei gurii sau gâtului.

În funcție de evoluția și manifestările primelor simptome care apar, vă recomand asocierea de Fiorda cu alte extracte fitoterapice sau gemoterapice. În caz de debut de răceală cu iritație la nivelul gâtului - cu Imunorezistan forte, Imunorezistan Junior sau Polygemma 5 - cavitate bucală și gât, în caz de răgușeală - cu Suc de Ridiche neagră cu miere de albine (o formulă tradițională pentru tuse și răgușeală, adusă într-o formă standardizată în produsul Plantextrakt), iar în caz de tuse iritativă, cu Polygemma 3 - tuse sau Vitatussin Junior. De asemenea, pastilele pentru gât Fiorda pot însoți medicația recomandată de către medic.


Modul de administrare este același pentru toate cele 3 forme de prezentare: 1 - 6 comprimate pe zi, pentru adulți și copii peste 4 ani. Comprimatul se menține în gură până la dizolvare. Se recomandă să nu se bea sau să nu se mănânce cel puțin 30 de minute după dizolvarea comprimatului.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha