None

Prevenirea virozelor respiratorii cu ajutorul produselor naturale

Raceala este cea mai cunoscuta si mai comuna boala, ale carei semne sunt recunoscute cu usurinta de fiecare. Ea se manifesta prin: dureri de gat sau inrosirea acestuia, dureri de cap si febra, infundarea nasului sau scurgerea de secretii nazale, stranut, respiratie dificila pe nas si uneori febra. Ele apar la 2-3 zile de la infectie si dureaza intre 2 si 14 zile, peste doua treimi din bolnavi vindecandu-se in cel mult o saptamana. Pentru prevenirea acestor afectiuni se pot folosi urmatoarele produse naturale:

-Origavir- soluţie conţine extract de sovârf (Origani herba), extract de lemn dulce (Liquiritiae radix).Ca si acţiune asocierea celor două extracte face ca produsul să aibă efecte favorabile în ameliorarea afecţiunilor căilor respiratorii superioare prin stimularea funcţiilor biologice ale aparatului respirator şi creşterea capacităţii de apărare locală la infecţii.

-Hofimun forte - conţine extract din fructe de zmeur (Rubus idaeus), extract din părţile aeriene şi rădăcini de Echinacea purpurea şi Echinacea angustifolia, extract concentrat din rădăcină de lemn dulce (Glycyrrhiza glabra), ascorbat de magneziu .Este un supliment nutritiv fitocomplex cu rol de reechilibrare a mecanismelor de apărare ale organismului şi efecte de prevenire a unor afecţiuni virale intercurente, creşterea rezistenţei imune faţă de germeni microbieni şi micotici.

-Coenzima Q10 în ulei de cătină (Capsule acoperite) -conţine: coenzima Q10, ulei de cătină (Hippophae oleum) . Este un produs destinat suplimentării dietei pentru asigurarea unui aport adecvat de nutrienţi şi substanţe bioactive pentru exercitatrea proprietăţilor funcţionale: antioxidante; de încetinire a procesului de îmbătrânire al organismului.

-Echinacea (Capsule ) conţine extract concentrat de Echinacea (Echinacea purpurea).Este un produs destinat suplimentării dietei pentru susţinerea şi echilibrarea activităţii sistemului imunitar; efecte benefice prin acţiune antioxidantă, antiinflamatorie, afecţiuni legate de senescenţă.Alaturi de produsele mentionate mai sus in schema de tratament fitoterapeutic se mai folosesc :Ulei de peste omega3;Ulei de catina; Flavovit-C;Gemoderivat maces;Gemoderivat stejar.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha