30
None

Simona Bot, Farmacist diriginte

INGREDIENTE: Emblica officinalis (Amla); Terminalia chebula (Haritaki); Terminalia belerica (Bibhitaki); Guma acacia.

Tractul intestinal este privit în Ayurveda ca fiind cea mai importantă cale de acumulare și eliminare a substanțelor nocive din corp, metodele de purificare „panchakarma” fiind folosite în Ayurveda nu doar ca paliativ, ci și ca metode de vindecare a unor boli grave.

Ce este TRIFYLA?

TRIFYLA este un supliment alimentar natural, ce conține un amestec de trei fructe (Emblica officinalis, Terminalia chebula și Terminalia belerica), cunoscute din vechime pentru efectele lor antioxidante, purificatoare, tonice și revitalizante, ce contribuie la susținerea procesului natural de curățare și detoxifiere a intestinelor și colonului în special. Acest amestec susține metabolismul în general și ameliorarea problemelor digestive, cum ar fi diareea și constipația, prin reglarea tranzitului intestinal. De asemenea, TRIFYLA ajută la susținerea sistemului imunitar, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, fiind o sursă bogată de vitamina C. Susține, de asemenea, o bună funcționare a sistemului digestiv și circulator, în vederea eliminării toxinelor acumulate ca urmare a unui metabolism slab.

Contribuie:

la menținerea stării de sănătate a sistemului digestiv;

la tonifierea și purificarea organismului, prin susținerea procesului natural de eliminare a toxinelor;

la susținerea capacității de autoapărare și de adaptare a organismului la condițiile mediului intern sau extern.

Modul de utilizare și doza recomandată pentru consumul zilnic

Cu 1/2 oră înainte de masă, minim 1 lună, cure de 3 luni. Copii 5-14 ani: 1-2 tablete pe zi; Copii peste 14 ani și adulţi: 1-2 tablete de 3 ori pe zi. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. 

Comentarii


radion paulina

Am nevoie de niste recomandari de specialist ayurvedic pana in prezent am consumat doar TRYFLA de care sunt super multumita,fac DIALIZA de 10 ani,momentan am uitat tl in garderoba dar maine sau de maine cand puteti as dori sa mai consum produse de la aceasta firma...am sa intru sa mai studiez catalogul DVS.,.dar am nevoie indrumari...la aceasta boala metabolica pe prim loc stres oxidativ malnutritia ,deficiente proteice,, eu urmaresc sa am o nutritie sanatoasa dar e nevoie de unele suplimente naturale, cu drag Radion ,Timisoara

Nov. 23, 2015, 8:43 p.m.
0
0

Echipa STAR INTERNATIONAL MED

Buna ziua! Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, marca Ayurmed. Va rugam sa ne trimiteti datele dumneavoastra de contact pe adresa de e-mail: natural@star-ayurveda.ro si doamna doctor Carla Fabian, medicul nostru specialist in Ayurveda, va va raspunde cat de curand. \\\\r\\\\n\\\\r\\\\nCu respect,\\\\r\\\\nEchipa STAR INTERNATIONAL MED

Dec. 10, 2015, 10:08 a.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha