None

Un adevarat profesionist; mai are şi tarife ok!

Corina

Dumnezeu să vă binecuvânteze D-na Doctor Georgeta Vintilă! Sunteţi un om deosebit!

Mihaela

Îi mulţumesc dr. Paul Niculescu pentru modul în care m-a tratat. Mi-am rupt piciorul când eram însărcinată şi a fost extraordinar de atent. Pentru mine este un medic excepţional şi un om foarte deosebit.

Dorin:

Mulţumesc îngerului numit Olivera Lupescu pentru starea în care mă aflu şi pentru faptul că trăiesc în urma accidentului suferit.

Radu Simona şi Rodica – mama are din nou braţul la locul lui.

Mulţumesc domnului prof. dr Georgescu (Sp. Clinic de Recuperare Cluj) care a făcut minuni şi astfel mama are din nou braţul la locul lui ... incredibil ce putere stă în mâinile acestor oameni .. acolo sus .. cineva vede .. şi apreciază .. mulţumesc şi doamnei dr. Ileana Matei .. medici profesionişti în faţa cărora trebuie să pui pălăria jos .. şi eu o să fac acest lucru dacă o să am ocazia unei întâlniri .. să se mai nască aşa oameni!

Dincă Adriana

Am născut cu Dr. Rădulescu Corina, este cea mai bună.

Constanţa

Mulţumiri cu sănătate şi fericire d-lui Dr. Muşat Ovidiu pt. profesionalismul de care a dat dovadă cât şi pt. promtitudinea cu care l-a tratat pe soţul meu. Felicitări şi succes în cariera medicală D-rei dr. rezident Uliana O. Cu stimă! G.G.

ANA-MARIA:

D-na dr. Racoş Elisabeta este o d-nă extraordinară, din toate pct. de vedere.

Molly

Dr. Rizescu Cornel este un stomatolog excelent! Un adevarat profesionist; mai are şi tarife ok!

Mircea,

Dr.Tr.Severin D-na dr. Foişoreanu este o femeie deosebită din toate punctele de vedere. Îi doresc multă sănătate, dânsei cât şi întregului personal, nişte oameni adevăraţi.

Toma Teodor

Dr.Coltan Gabriel de la Matei Balş a fost şi este pentru mine un salvator de vieţi şi un om cum puţini dintre noi mai suntem! Numai cuvinte de laudă, stimă şi respect din partea mea! Domnule doctor, să vă dea Dumnezeu sănătate şi putere de muncă în continuare, să fiţi neschimbat şi peste ani de zile!

Paleru Nicu

Medic deosebit (dr. Hrehoresen) ! Atât din punct de vedere profesional  cât şi uman. Mai rar. Din păcate a plecat în Franţa.

Ghionea

Dr. Hrehoresen mi-a operat mama de fiere, fără să dea de înţeles că trebuie şpagă sau altceva. Pentru prima dată m-am simţit tratat ca un om într-un spital. Am aflat şi eu ca a plecat.

Mocanu Serafim

Am fost operat de dl. dr. Hrehoresen pentru un cancer de colon în urma cu 6 ani. Este un OM adevarat.

DENIS NAZARET

Mii de mulţumiri D-nei Dr. Dăescu de la Sp. Clinic de urgenţe pediatrice Louis Ţurcanu din Timişoara pentru tot ce a făcut în tratarea copilului meu de Purpură! Mulţumim şi multă sănătate şi putere de muncă în continuare!  

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha