None

… alţi medici din New York nu au reuşit!

Strezoiu Cristian

Aş dori un nr. de tel. al dl. lt.col. Mitrica Marian, de care am fost operat acum 4 ani şi căruia vreau să-i adresez mulţumiri pt operaţia reuşită.

Anamaria

Mulţumesc Lt. Col. dr. Daniel Mariş pentru operaţia reuşită!

Iulia Dumi din Brăila

Multumesc dr Popa Emil şi dr Cusciac Iulian pentru operaţia reuşită.

Steluţu din Ploieşti

Transmit mult noroc, sănătate, fericire în viaţă dl. dr. col. Şef secţie Marian Mitrică cât şi la întregul personal pe care îl conduce, pentru că au mâini de aur!

CORNELIA

Am avut soţul internat şi operat în ICC ILIESCU, tot respectul din lume pentru tot ceea ce înseamnă medic, asistent sau personal de serviciu din această clinică. Atenţie maximă şi un bun simt extraordinar, fără pretenţii, DUMNEZEU să-i binecuvânteze pe toţi, indiferent de funcţie, sunt extraordinari, sunt OAMENI şi specialişti cum nu se poate mai bine.

Chechisan Florin

Am fost operat de d-na dr. Chirilă Magdalena de o deviaţie de sept. Are nişte mâini de aur, este o femeie deosebită şi îi doresc tot binele din lume!

Adrian Matei

D-le Dr. Ţiugan Alexandru, vă mulţumesc pentru atenţie şi pentru tratament !

Octav Botez, Project Officer, New York City School, Construction Authority, City Government Agency

Ramân la părerea că medicina românească e mult mai eficientă când e practicată de doctori dedicaţi, care cunosc "meseria" de a vindeca fiinţa umană. Doresc să mulţumesc prin acest mesaj Dr. Codreanu Corneliu pentru magicul cu care m-a tratat în câteva zile la Galaţi, pentru ceea ce alţi medici din New York nu au reuşit. Acum, am posibilitatea să-mi ţin şedinţele zilnice, având o claritate normală a vocii, fără să mai fiu deranjat de infecţia pe care o aveam în gât. Multumesc,

Cristi

Dr. Angelescu Maria este un medic foarte bun! Este amabilă, îţi dă multe detalii despre analizele pe care le faci, diagnostice precise. Este un medic foarte bun şi pe pediatrie. Sunt de 15 ani înscris la dânsa şi nu îmi voi schimba medicul !

Ioana

Toată stima pentru medicii de la Spitalul Municipal Timişoara! În special Dep.Neurochirurgie. Dl. Dr. Mohammad Alghabaghbi este un "om"deosebit şi un medic extraordinar! Asemenea oameni se nasc odată la o sută de ani!

Dinca Nicule

Acum 6 ani, d-na dr. Danciu Anca, Sp. Judetean Ilfov, m-a salvat de la o depresie pe sistem nervos. Atacurile de panică au fost groaznice. Acum totul e bine. Vă mulţumesc, d-na doctor, dumneavoastră şi d-lui dr. Protosevici, al cărui pacient sunt în prezent.

Ion Ioana

Am născut cu dr. CONCI STELIAN, un medic cu multe calităţi şi cu mult bun simţ. Totul a început pe data de 16 03 2011 la ora 2 50 noaptea, când l-am sunat pe dl dr. Conci şi am ajuns la spital la 3 30 iar medicul a sosit la 3 40; acesta m-a luat direct la sală şi la ora 5 05 a sosit pe lume Mara, o fetiţă de 3 250 kg; am născut normal, mă simt foarte bine şi bebiţa mea este sănătoasă, frumoasă şi mâncăcioasa; D-lui dr. Conci Stelian îi dau nota 10.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha