30
None

Cum te ajută medicina integrată să scapi de hipertensiune, colesterol crescut și angină pectorală

Bolile cardiovasculare reprezintă prima cauza de mortalitate în țara noastră. Statisticile arată că nu mai puțin de 40 din 100 de români suferă de o astfel de boală. Din păcate cazurile bolnavilor cu hipertensiune arterială se înmulțesc, din 100.000 de locuitori existând 1.000 de cazuri la femei și 585 la bărbati. Simptomele HTA sunt variate: vertij, cefalee(dimineața), sângerari nazale, neliniște, iluzia unor puncte întunecate înaintea ochilor, zgomote în urechi, transpirație excesivă și facies congestionat.

O altă problemă importantă este nivelul crescut al colesterolului sanguin. Când depășește 200 mg%, colesterolul se atasează mai rapid la pereții arteriali, determinând îngroșarea și rigidizarea lor și formarea plăcilor ateromatoase, crescând riscul de infarct sau accident vascular cerebral.

Angina pectorală reprezintă o durere la nivelul toracelui, în dreptul inimii, provocată de o circulație deficitară a sângelui prin vasele coronare, din cauza subțierii acestora prin depunerea de plăci de aterom. Durerea anginoasă este localizată în prima fază la mijlocul toracelui, deseori extinzându-se către mâna stângă, gât sau abdomen. Ea este descrisă deseori prin sintagma „gheară în piept”. Durerea anginoasă apare la efort și dispare la repaus (în cazul anginei stabile).

Foarte multă lume nu știe, însă cauza principală a tuturor bolilor, inclusiv a celor cardiovasculare, este dezechilibrul energetic ce se manifestă la nivelul fiecarui organ în parte .Pentru a acționa în sensul vindecării, trebuie să corectăm tocmai acest dezechilibru.

Caz Clinic Sciencemed Bucuresti

Pacientul S.L in varsta de 45 ani se prezinta in clinica Sciencemed cu urmatoarele afectiuni: hipercolesterolemie, HTA grad 3, cu risc cardiovascular foarte inalt(2005), cu episoade de HTA, diabet zahart tip 2 (din 1999), obezitate grad 2, angina pectorala la efort (dupa 500 m de mers sau urcat scari apare senzatia de greutate si durere in piept, simte nevoia sa faca repaus), anxietate generalizata, teama de singuratate, boala, vertij.Pacientul este fumator (cate un pachet pe zi in ultimii 20 ani).

În clinica noastră pacientul efectuează o consultație completă de medicină integrată care are ca scop stabilirea dezechilibrelor energetice(cu ajutorul aparatului de biorezonanță) și stabilirea dezechilibrelor de funcție celulară la nivelul tuturor aparatelor și sistemelor (cu electrosomatografia interstițială).

Aparatul de biorezonanță ne indică blocaje energetice maxime la nivelul celor 7 chakre, la nivelul sistemului cardiovascular și sistemului nervos vegetativ, dezechilibre energetice maxime și semnificative la nivelul creierului, aparatului digestiv, pancreatic, cardiovascular, dezechilibre ușoare și semnificative la nivelul aparatului urogenital, plămâni și glanda tiroidă.

Electrosomatografia interstitiala ne-a indicat dezechilibre de functie celulara maxime si semnificative la nivelul aparatului cardiovascular, stomacului, intestinului subtire, pancreasului, ficatului, sistemului nervos vegetativ si la nivelul sistemului musculo-scheletic, dezechilibre usoare si semnificative la nivelul rinichilor si glandelor suprarenale.

În cadrul discutiei cu pacientul (anamneza homeopată) se stabilește un remediu homeopat (Magnezia Carbonica) care actioneaza la nivel fizic, mental si emotional; eficienta acestui remediu este testată pe loc cu ajutorul aparatelor.

Pacientul a primit tratament cu tablete impregnate informațional cu aparatul de biorezonanță (acestea au rolul de a restabili echilibrul informațional la nivelul tuturor aparatelor și sistemelor ce prezintă dezechilibre la scanare), remediu homeopat cu rol în stabilirea echilibrului fizic, mental si emotional, remediu floral bach pentru echilibru emoțional, remedii gemoterapice (extract din mladite de măslin și extract din muguri de migdal) și fitoterapice (Resveratrol forte + Coenzima Q10) adaptate simptomelor pentru care se prezintă pacientul.

După 3 luni de tratament și 14 ședinte de echilibrare energetică cu aparatul de biorezonanță s-a îmbunătățit considerabil starea fizică a pacientului.

A devenit mult mai energic și a reusit să scadă în greutate 6 kg, vertijul a disparut complet. T.A s-a stabilizat, nu au mai apărut episoade de H.T.A iar glicemia și colesterolul au început să scadă progresiv .Angina pectorală de efort s-a redus semnificativ, pacientul putând fi capabil să meargă fără să mai simtă nevoia așa de des în a face repaus, senzația de greutate și durere în piept s-a redus cu 50 %.

În concluzie vă îndemnăm sa întelegeți ca medicina integrată practicată în Clinicile Sciencemed este singura care tratează omul ca un întreg, deoarece noi considerăm că starea de sănatate reprezintă mai mult decât absența bolii. Ea semnifică armonie la nivel, mental, emotional, celular si energetic.Vă așteptăm în clinicile Sciencemed pentru a vă ajută să scapați rapid și eficient de problemele dvs de sănătate!

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha