30
None

Un supliment care ofera energie inimii

Cercetatorii scandinavi au descoperit ca administrarea coenzimei Q10 ofera inimii un plus de energie.

Sunt multe substane care se pot administra pentru a crete nivelul de energie al organismului, iar una din acestea, care i-a uimit pe oamenii de tiina, a fost coenzima Q10, o substana asemanatoare vitaminelor eseniala pentru viaa. Corpul poate produce singur aceasta substana, dar, pe masura ce înaintam în vârsta, producia proprie începe sa scada. Administrarea unui supliment cu coenzima Q10 crete în mod natural nivelul de energie din organism i nu numai.

Administrarea acesteia ofera inimii un plus de energie, iar acest lucru a fost pus în evidena de cercetatorii suedezi, într-un studiu în care au testat efectele coenzimei Q10 asupra unui grup de persoane în vârsta.

Mai puine decese, o mai buna funcionare a inimii

Participanii erau persoane în vârsta sanatoase care au fost împar ite aleator în doua grupuri.

Un grup a primit suplimente cu coenzima Q10 i seleniu, iar celalalt a primit pastile placebo.

Dupa cinci ani, oamenii de tiina au observat ca în grupul care a primit coenzima Q10 i seleniu:

• numarul de decese de cauza cardiaca era cu 54% mai redus

• funcia cardiaca a fost îmbunataita substanial

• s-a diminuat stresul cardiac

Cu alte cuvinte, acest supliment nu a crescut doar nivelul de energie al organismului, dar a ajutat foarte mult inima care are nevoie de multa energie pentru a funciona la parametri optimi.

Sursa de energie a organismului

Din ce în ce mai muli oameni afla despre coenzima Q10 si rolul ei în obinerea starii de bine i a unui nivel crescut de energie.

Aceasta substana asemanatoare vitaminelor poate fi administrata i sub forma de capsule i ofera un plus de energie care nu poate fi obtinut prin administrarea cafelei, a ginsengului sau a oricarui alt supliment.

Coenzima Q10 hranete celulele organismului, ajutându-le sa transforme alimentele în energie.

Prin administrarea coenzimei Q10 cretem nivelul de energie de la nivel celular i le oferim acestora posibilitatea de a funciona la nivel optim (inclusiv celulelor din muchiul cardiac).

Foarte multe beneficii

Zeci de studii au aratat ca suplimentarea cu Q10, în doze cuprinse între 100 mg i 400 mg /zi, poate:

• reduce valorile tensiunii arteriale

• crete capacitatea inimii de a se contracta

• îmbunatai capacitatea de efort la pacienii cardiaci

• sprijini inima sa funcioneze la un randament optim

Intr-un alt studiu danez recent finalizat (Q-Symbio), cercetatorii au demonstrat ca, pacienii cu insuficienta cardiaca, cronica, care au  primit un supliment cu Q10, pe lânga tratamentul medicamentos, au avut mai multa energie, inima a funcionat mai bine i au avut o calitate mai buna a vieii.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha