45
None

Cum să scapi de răceală, alergii și sinuzită cu un dispozitiv simplu de folosit

Ce este Rhino HornTM?

Rhino Horn este un dispozitiv medical cu marcajul CE pentru clătirea nazală cu apă sărată. Rhino Horn este fabricat de Yogaprosess AS, Oslo, Norvegia. Producția a început în 1998. Rhino Horn este fabricat din polietilenă reciclabilă de mare densitate (HDPE). Este un dispozitiv care nu creează dependență la diferite substanțe deoarece se folosește numai sare fină, NaCl (cu minim 99% NaCl), nu are reacții adverse, este ușor de întreținut (se clătește și se pune la aer uscat), și este un dispozitiv medical care nu se strică.

În ce condiții trebuie folosit Rhino Horn?

Rhino Horn se adresează persoanelor care suferă de răceală, sinuzită sau rinită alergică. De asemenea se recomandă fară nici o restricție pentru igiena personală.

Cum acționează irigatorul nazal Rhino Horn?

Rhino Horn desfundă nasul congestionat, elimină mucusul în exces și astfel ameliorează simptomele. Elimină iritanți, bacterii, praful sau polenul, având astfel o funcție preventivă.

Cu ce diferă Rhino Horn de alte irigatoare nazale?

Nu există costuri suplimentare pentru plicuri cu sare sau alte substanțe după ce ai achiziționat irigatorul nazal. Deci se cumpară numai o dată şi îl ai pentru totdeauna – poți face câte spălaturi vrei. Cu Rhino Horn presiunea cu care se aplică este constantă și optimizată, neafectând zona pe canalul auditiv către timpan.

Rhino Horn Junior- este un irigator nazal pentru copii (vârsta cuprinsă este 4-12 ani)

Rhino Horn Junior este un produs nou. Este inspirat de medicii pediatri din Franța, Olanda și Suedia. Este adaptat pentru copiii cu vârste cuprinse între 4-12 ani. Este 2/3 din dimensiunea produsului similar pentru adulți, este potrivit pentru mâna copiilor, precum și pentru nările acestora.

HelpSinus Import S.R.L. este unic importator și distribuitor în Romania a dispozitivelor nazale Rhino Horn și Rhino Horn Junior.Rhino Horn

Cum se utilizează irigatorul nazal RhinoHorn?

Pasul 1: Se ia o linguriță dozatoare cu sare fină (cu minim 99% NaCl), să nu folosiți înlocuitor de sare (ex. clorura de potasiu KCl). Soluția naturală cu sare acționează delicat asupra membranelor nazale.

Pasul 2: Se adaugă apa călduță circa 37°C se amestecă cu clorura de sodiu. Aceasta are o concentrație de 0,9%, având aceeași concentrație cu serul fiziologic.

HelpSinus Import S.R.L

Unic importator şi distribuitor.

E-mail: contact@helpsinus.ro

Website: www.helpsinus.ro Tel: +40 759 133 318

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha