30
None

Spirulina - alga cu efect miraculos

Spirulina se utilizează ca supliment naturist în cure de detoxifiere a organismului, pentru creșterea puterii de concentrare și stimularea sistemului imunitar. Antioxidanții conținuți de spirulină încetinesc îmbătrânirea organismului și împiedică agravarea bolilor.

Proprietăți spirulină:

• Spirulina scade apetitul și se utilizează ca adjuvant în curele de slăbire, fiind recomandată în obezitate;

• Ajută la recuperarea bolnavilor în perioada de convalescență și/sau anemic;

• Spirulina are un efect hipocolesterolemiant (scade colesterolul) și hipotensiv (normalizează tensiunea arterială mărită) fiind utilizată și în prevenția bolilor cardiovasculare;

• Crește tonusul fizic necesar activităților fizice susținute și performanțelor sportive;

• Stimulează sistemul imunitar și susține organismul pe parcursul unei perioade de recuperare a unei boli;

• Întărește organismul pentru a face față unor boli ca hepatite cronice, diabet, gastrite sau ulcere gastro-duodenale;

• Spirulina susține sistemul nervos în perioade de maximă concentrare, dar și pentru a depăși perioade de depresie sau anxietate.

Contribuie la:

• susținerea sănătății și vitalității întregului organism prin aport crescut de vitamine, minerale și aminoacizi;

• creșterea capacității de efort fizic și intelectual în condițiile stresante din mediul cotidian;

• menținerea tonusului organismului prin susținerea proceselor de detoxifiere și eliminare a toxinelor;

• echilibrarea sistemului imunitar și protecția organismului (neutralizarea radicalilor liberi) de stresul oxidativ și procesele degenerative, menținând astfel capacitatea de autoapărare a organismului.

SPIRULINA STAR este un supliment alimentar ayurvedic care conține o combinație originală de Spirulina plantensis și Withania somnifera, care datorită conținutului bogat de minerale, vitamine și aminoacizi ajută la mineralizarea și vitaminizarea organismului și funcționarea optimă a acestuia. SPIRULINA STAR ajută la menținerea capacitații organismului de a rezista în condiții de efort fizic și psihic intens în condițiile stresante din mediul cotidian.

Fitonutrienții din plante neutralizând radicalii liberi, asigură protecția organismul de stresul oxidativ și procesele degenerative și contribuie la echilibrarea sistemului imunitar și menținerea capacitații de autoapărare a organismului. Păstrează tinerețea și vitalitatea organismului și susține încetinirea procesului de îmbătrânire. De asemenea sunt susținute procesele naturale de detoxifiere și eliminare a deșeurilor metabolice și toxinelor din organism. SPIRULINA STAR, prin aportul bogat de proteine, vitamine și minerale, este utilă persoanelor care au un regim alimentar special (hipocaloric, vegetarian, tineri și vârstnici) pentru menținerea energiei și rezistenței organismului, redând vitalitatea acestuia.

Proprietățile plantelor din compoziție:

Spirulina platensis (Spirulina) - este o sursă valoroasă de vitamine, minerale, aminoacizi esențiali, necesari organismului compensând prin bogatul său conținut în nutrienți naturali, deficiențele datorate dietei zilnice. Algele conțin fier natural care are efect antianemic, în special pentru copii și bătrâni, la care deficiența poate provoca perturbări asupra organismului. Spirulina scade nivelul seric al lipidelor totale și al colesterolului, scade glicemia la diabetici. Prin aportul de fibre vegetale, spirulina stimulează digestia, crește dinamica intestinală, contribuie la dezvoltarea florei intestinale și, prin aceasta, la reglarea digestiei. Administrată cu o jumătate de oră înainte de masă reduce pofta de mâncare, ajutând la reducerea greutății corporale, combate obezitatea. Datorită conținutului crescut în iod, spirulina contribuie la funcționarea optimă a glandei tiroide, reglând procesele metabolice și unele cazuri de hipofuncție tiroidiană. De asemenea, spirulina este suplimentul ideal pentru regimurile lacto-vegetariene sau alte regimuri restrictive, proteinele ușor asimilabile asigurând tot necesarul de aminoacizi esențiali. Spirulina fortifică, crește rezistența și stimulează sistemul de apărare al organismului, detoxifică, accelerează procesul natural de purificare și eliminare a toxinelor.

Withania somnifera (Ginseng-indian) - fitonutrienți din rădăcina au efect adaptogen, contribuie la tonifierea generală și la obținerea de performante fizice și mentale normale în condiții de stres și oboseală și încetinește îmbătrânirea. Este neuroprotector, fortifică structurile nervoase, îmbunătățește concentrarea și memoria. Susține sistemul imunitar și sistemul antioxidant endogen, crește rezistența și ajută organismul la adaptarea la condițiile de mediu.

Modul de utilizare și doza recomandată:

Copii 7-14 ani: câte 1 tabletă de 2 ori pe zi.

Adulți: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi.

Se administrează cu ½ oră înainte de masă pentru cel puțin 30 de zile, recomandat o cură de 3 luni.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha