30
None

Sănătate pentru întreaga familie!

www.AlimenteSpeciale.ro este un magazin online specializat în comercializarea de produse alimentare dietetice şi terapeutice.

AlimenteSpeciale.ro a luat naştere în anul 2012 din dorinţa de a crea un loc virtual de unde clienţii să poată achiziţiona produse speciale, adaptate dorinţelor şi nevoilor lor alimentare.

Tot aici, clienţii pot primi consiliere gratuită despre ceea ce doresc să cumpere, despre moduri de administrare sau prepararea unor produse şi nu în ultimul rând sugestii de schimbare a unor obiceiuri incorecte de alimentaţie. Aşa a luat naştere AlimenteSpeciale.ro!

www.AlimenteSpeciale.ro oferă clienţilor săi peste 3.500 de produse recomandate atât pentru persoane sănătoase cât şi pentru persoane cu diferite afecţiuni medicale.

Suplimentele alimentare sunt recomandate pentru diverse diete:

diabet sau intoleranţă la lactoză, alergie la proteina din lapte, malnutriţie, oncologie sau boală celiacă etc. Totodată, pe www.AlimenteSpeciale.ro există produse certificate raw vegan, organice, cultivate în medii selectate, dedicate persoanelor sănătoase preocupate de o dietă sănătoasă dar şi sportivilor de performanţă.

Spre deosebire de alte ţări europene unde produsele dietetice reprezintă deja o nişă foarte bine conturată în sortimentaţie, la noi în ţară această nişă este încă la început de drum atât pentru producători cât şi pentru retail. Există multe magazine on-line care comercializează produse bio, fără gluten sau hiperproteice şi acest lucru este foarte bine că se întâmplă! Însă, diversitate pentru toate tipurile de diete, recomandări personalizate, accesibilitate şi noutăţi le găsiţi în special pe www.AlimenteSpeciale.ro.

Stimate Client, poţi afla orice informaţie sau poţi comanda orice produs/cadou.

Sună de luni până vineri între 9.00-19.00 la unul din următoarele numere de telefon:

0757.422.497 (Orange)

0723.675.672 (Vodafone)

0761.631.321 (Telekom)

0772.260.893 (DIGI mobil)

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha