None

Livecom sirop

     În lumea modernă în care trăim nu mai avem timpul necesar pentru a asigura o hrană corespunzătoare necesităţilor organismului. Datorită consumului inadecvat de alimente semipreparate, produselor de tip fast-food, consumului de medicamente, ficatul nostru „uzina de energie a corpului"- se simte obosit. Noi, fiind prea ocupaţi, nu mai putem „auzi" semnele oboselii lui. O bună funcţionare a celulei hepatice asigură, pe lângă o digestie mai bună şi funcţionarea în limite normale a întregului metabolism glucidic, lipidic şi protidic.

     Produsul Livecom sirop conţine principii active din plante, care susţin şi îmbunătăţesc activitatea ficatului.

     Extractul de Silybum marianum (armurariu) are acţiune biologică antioxidantă (înhibarea peroxidării lipidice), citoprotectoare, antiinflamatoare, antiagregantă, antiangiogenică, fotoprotetoare asupra pielii, antifibrotică, hidratantă.

     Extractul de Emblica officinalis : fructele au o valoare nutritivă mare datorită concentraţiei ridicate în proteine, vitamine, aminoacizi şi minerale. Conţinutul în vitamina C este de 160 de ori mai mare decât în mere. Fructele acrişoare sunt răcoritoare, diuretice şi laxative. Fructele uscate sunt utilizate în anemii, icter şi dispepsii. Se recomandă în afecţiuni bacteriene şi virale. Conţinutul ridicat de vitamina C este puternic antioxidant, antistres.

     Extractul de Tinospora cordifolia se recomandă ca tonic, stimulent hepatic, diuretic. Cercetările farmacologice au demonstrat acţiunea de prevenire a fibroamelor şi de regenerare a celulei hepatice lezate. Datorită substanţelor amare planta are proprietăţi antispastice, antiinflamatoare şi antipiretice. S-au confirmat şi acţiunile imunomodulatoare şi imunostimulente.

     Extractul de Terminalia chebula: s-au confirmat proprietăţile adaptogene şi hepatoprotectoare, laxative,în hepatite cronice, acţiunea antistres.

Extractul de Boerhaavia diffusa: datorită proprietăţilor diuretice, diaforetice, hepatoprotectoare, laxative şi fluidifiante ale secreţiilor bronşice, se recomandă în edeme provocate de retenţia de lichide, în ascite, anasarcă, anurie. Sucul din fructe se recomandă în icter şi în alte afecţiuni hepatice.

     Extractul de Aloe barbadesnsis stimulează reacţia imunitară împotriva bolilor canceroase, ajută la neutralizarea acidităţii gastrice, cicatrizarea ulcerului gastric şi duodenal, ajută la evacuarea deşeurilor intestinale.

     Extractul de Eclipta alba, plantă cu acţiune puternic antihepatotoxică, cu proprietăţi tonice, fiind utilizată în afecţiunile ficatului şi ale splinei. Preparatele din această plantă constituie un agent antiinflamator eficient, cu acţiune hepatoprotectoare semnificativă.

     Extractul de Fumaria officinalis are proprietăţi antispastice, antibacteriene.

    Datoritã tuturor proprietăţilor menţionate mai sus se recomandă utilizarea produsului în tulburări hepatice,hepatite virale şi toxice, alcoolism, hepatosplenomegalie, steatoză hepatică, ciroză hepatică, dischinezie biliară, toxiinfecţie alimentară, ictere.

Mod de administrare:

  • Copii 1-5 ani: 1 linguriţă de 2 ori pe zi
  • Copii 6-14 ani: 1 linguriţă de 3 ori pe zi
  • Adulţi: 1-2 linguriţe (5-10 ml) de 2-3 ori pe zi.

      Persoanelor cu diabet zaharat li se recomandă varianta LIVECOM sirop SUGAR – FREE.

     Toate produsele firmei STAR INTERNATIONAL MED sunt obţinute din plante medicinale native din India, cultivate în condiţii ecologice şi prelucrate prin procedee tehnologice netermice, la standarde internaţionale de calitate (GMP), fiind avizate de I.B.A.

     Produsele de găsesc în toate farmaciile şi unităţile Plafar din Bucureşti şi din ţară sau în magazinul propriu din Bd. Carol I, nr 46  (vis-a-vis de Biserica Armenească)

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha