None

Protejeaja-te cu Dettol

     Stai cu grijă de câte ori te accidentezi? Fie la bucătărie, prin casă sau în diverse situaţii, din cauza vitezei cu care se desfăşoară viaţa de zi cu zi? Ţi-e teamă că orice zgârietură sau rană se poate infecta?  

     Cu Dettol Med 0,2% spray cutanat soluţie te protejezi de infecţia rănilor superficiale, atât pe tine cât şi întreaga famili‏e. Studiile clinice au dovedit că acest medicament distruge o gamă largă de bacterii asociate în mod frecvent infecţiei rănilor. Substanţa activă din Dettol Med, clorura de benzalconiu, este un antiseptic eficient pentru dezinfectarea rănilor superficiale.

     Dettol Med are următoarele proprietăţi:

  • Se aplică prin pulverizare, deci zona lovită nu este atinsă cu mâinile murdare
  • Distruge o gamă largă de bacterii
  • Nu irită pielea
  • Recomandat pentru adulţi şi copii de peste 1 an
  • Soluţie incoloră, nu pătează nici pielea, nici hainele
  • Are parfum discret de pin
  • Destul de mic să îl poţi lua oriunde

     Acest medicament conţine clorură de benzalconiu şi se eliberează fără prescripţie medicală. Se recomandă citirea cu atenţie a prospectului sau a informaţiilor de pe ambalaj. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului.

     Doze şi mod de administrare: adulţi şi copii peste 6 ani: 1-2 pulverizări/zi copii între 1-6 ani: 1 pulverizare/zi, pe maxim 4 plăgi.  

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha